Hovudside

Hvordan virker et elektrisk gjerde fungerer?

by Walther

Hvordan virker et elektrisk gjerde fungerer?

Bruker for et elektrisk gjerde


Elektriske gjerder brukes hovedsakelig for å holde husdyr trygt fra rovdyr. Hvis du eier en gård og har hektar land hvor dine hester eller kuer på beite, er det kostnadsforskjellen mellom elektrisk og tradisjonell fekting ganske betydelig. Elektriske gjerder er mindre dyrt og trenger mindre vedlikehold. Dyr som holdes inne et elektrisk gjerde blitt opplært til ikke å røre gjerdet - når de finner ut at gjerdet gjør vondt, de har en tendens til å holde seg borte fra den. En tilpasning av husdyr elektrisk gjerde er en underjordisk elektrisk gjerde laget hovedsakelig for å holde en hund i gården. Dette gjerdet er usynlig, men en hund lærer fort hvor grensene er.

Hvordan gjerdet Works


Gjerdet er belastet av en Energizer som sender høyspenning gjennom ledningen. Noen ganger kan et tau eller elektrisk gjerde tapen benyttes i stedet for tråd. Avgiften blir sendt gjennom gjerdet i 1- til 2-sekunders intervaller. Gjerdet fungerer som en åpen krets som lukkes når et dyr eller en person som står på bakken berører den. Når kretsen er lukket, den nåværende går gjennom dyret og resulterer i et støt. Spenningen brukes, avhenger av dyrene som blir corralled. Det tar mindre spenning for korthårede dyr enn langhårede dyr. I noen tilfeller tar det bare ett sjokk å holde dyret fra å berøre det igjen. Men noen dyr er sta og vil prøve et par ganger før de bestemmer seg for å holde seg borte. Installasjonen av disse gjerder skiller seg sterkt fra én gård til en annen, avhengig av størrelsen. De kan installeres av gjør-det-selv med litt hjelp, eller det er profesjonelle elektrisk gjerde installatører du kan leie til å gjøre jobben for deg.

Underground Pet Electric Gjerder


I tilfelle av de underjordiske gjerder er det en sender plassert et eller annet sted inne i huset. Hunden eller andre kjæledyr bærer en spesiell krage med en mottaker installert i den. Det er flere små haker laget av metall på innsiden av kragen. Som hunden får nær gjerdet, gjør kragen en advarsel støy å la hunden vet at det er i ferd med å bli sjokkert. Hvis han ignorerer advarselen og begynner å krysse den underjordiske wire, blir han sjokkert. Selv om det høres grusom, de fleste hunder er veldig smart og lærer ikke å gå utenfor grensene.