Hovudside

Naturlige måter å desinfisere hjemmet ditt

by Walther

Naturlige måter å desinfisere hjemmet ditt

Grønn rengjøring er en naturlig måte å rengjøre hjemmet ditt. Når vi leter etter måter å desinfisere hjemmet ditt, bør du vurdere et par glass tips og triks med produkter du sannsynligvis allerede har hjemme. Bruk ikke-giftige ingredienser for å lage effektive og desinfisering hjemme rengjøringsmidler. Ikke bare er disse produktene mindre skadelig for deg og miljøet, men mange er rimeligere.

Room Spray


Lag en naturlig desinfisere rommet spray bruker eterisk olje og destillert vann. Legg 8 dråper lavendel essensielle olje til hver kopp destillert vann. Rist blandingen og hell det i en sprayflaske. Spray en lys tåke rundt hjemmet og i alle soverom for å desinfisere eventuelle bakterier i luften. Andre eteriske oljer for å bruke inkludere patchouli, tea tree olje, sedertre, sitron, appelsin og eukalyptus.

Vaskeri


Desinfiser tøyet ved å legge til en kopp hvit eddik til hver stor belastning. Når du vasker alle hvite tøyet, legg 1/2 kopp boraks, i stedet for blekemiddel, til hver last. Borax skaper mindre skade på klær og håndklær enn blekemiddel. Alltid holde boraks vekk fra kjæledyr og barn, som det er giftig ved svelging. En annen idé er å legge til 1/2 kopp boraks, 1/2 kopp natron og en kopp hvit eddik til hver belastning for desinfisering vaskeri. Tilsett 10 dråper tea tree eterisk olje til en last av svært skittent tøy for å desinfisere det. Tea tree olje er en anti-sopp olje, som er effektive for behandling av mugg og mugg.

Bad


Lag en myk skrubb for badet ved hjelp av en kopp natron og 1/4 kopp eddik. Lag en lime til bruk på bad tellere, dusj og badekar. Rene toaletter ved å helle en kopp hvit eddik i toalettskålen, og legge en håndfull av natron. La blandingen sitte på toalettet i ca 15 minutter og deretter skrubbe ren. Rene speil og glass med 3 ss eddik og 1 kopp varmt vann. En annen oppskrift på vinduer, spesielt skitne vinduer, er 3 ss eddik, 2 kopper varmt vann og 1/2 ts flytende vaskemiddel.

All-Purpose


For en grunnleggende all-purpose renere, bland 1/2 kopp eddik, 1/4 kopp natron og en gallon av varmt vann i en bøtte. Bruk denne blandingen for lette jobber som kjøkkenbenker og bord. Prøv en sterkere løsning ved å blande to spiseskjeer med boraks, 1/4 kopp eddik og 2 kopper varmt vann i en sprayflaske. Brukes umiddelbart for best resultat. For en sterkere løsning, prøve 3 ss hvit eddik, 1/2 ts natron, 1/2 ts av Castilla såpe og to kopper varmt vann. Bruk denne løsningen på ovner eller skitne flater.