Hovudside

Hvordan lage Fish Tape Med Verktøy

by Walther

Hvordan lage Fish Tape Med Verktøy

Kabling et hus uten noen midler for å dra ledningen på plass der det hører hjemme er nesten umulig. Riktig verktøy for jobben er en fisk tape. En fisk tape er en tynn, fleksibel stålbånd, typisk 1/4 til 1/2-tommers bred, som kommer på en stor snelle, ligner på en landmålingsmålebånd. Mye av ledningene i nye bygg kan gjøres uten den, siden det indre av vegger og tak er fortsatt tilgjengelig. Uten et maskinverksted, lage din egen fisk tape er svært vanskelig. Hvis du har mer enn en side av ligaen eller to for å ReWire, er en fisk tape vel verdt investeringen. Det finnes noen alternativer med felles verktøy som vil fungere i en klemme.

Bruksanvisning


Fisk Tape Innbyttere


•  Bruk en tynn blad målebånd for å kjøre gjennom banen der ledningen vil bli installert. Flate enden av båndet med en hammer for å hjelpe den gli gjennom. Knytte den nye ledningen på enden av målebåndet og åpne låsen ned for å tillate våren til hjul i båndet, dra ledningen bak det. Bruke en tape som du ikke har noe imot å bøye litt, og ikke stole på mer enn én eller to ganger i den.

•  Fjern Coil fra slutten av en flat VVS slange. Fjern justeringsskruen med en skrutrekker eller sekskantnøkkel, avhengig av slange. Mate båndet av slange gjennom veggen eller taket til der ledningen pull vil begynne. Tape ledningen til slange sikkert med et stykke duct tape og sveive inn slangen tilbake igjen.

•  Bryt maljer fra en gammel fiskestang å lage en fiskepinne for korte, rette lengder. Bøye øynene med tang inntil trådbruddene. La den siste eyehook og bøy den forsiktig til den står rett ut fra slutten. Knytte ledningen til dette øyet og trekk stangen ut til å dra tråden gjennom.

Å gjøre en Fish Tape


•  Velg den tyngste, enkelt strand ledning tilgjengelig, 60-8 måleren fungerer godt. Du vil ha en ledning som vil bøye uten å sno seg lett. Måle den lengste løp vil du være med å trekke og kutte ledningen om 3-meter lenger enn det med avbitertang.

•  Bend de siste tre-inches av båndet i en jevn løkke, sammenleggbare ledningen tilbake til seg selv og innpakning ledningen rundt seg selv. Pakk elektrisk tape rundt ledningen emballasje for å forhindre det snagging. Dette er din bly slutten.

•  Skjær en 12 cm stykke av 3 mm tykt PVC-rør og bore en 1/4-tommers hull gjennom begge sider av røret, mate enden av ledningen på motsatt side av ledningen gjennom røret og vikle den rundt PVC to ganger, vri wiren på seg selv for å feste den på plass. Vikle kabelen innpakning med elektrisk tape for å unngå å kutte deg selv på skarpe trådender.

•  Feed provisorisk fisk tape inn i veggen eller taket langs den ønskede kurs for ledningen. Skjær en annen ledning og bøy en krok i enden for å hjelpe fisken ledning ut i andre enden hvis det er nødvendig. Knytte ledningen til løkka og pakke fisken tape for å trekke ledningen på plass. Trekk ledningen ut igjen ved å pakke den inn i PVC for sta trekker.