Hovudside

Hvordan man skal beregne Asfalt Work

by Walther

Hvordan man skal beregne Asfalt Work

Asfaltarbeider er ikke lenger eksklusivt til profesjonell byggherre. Det har blitt et prosjekt for gjør-det-selv. Imidlertid kan man viktigste egenskap av asfaltarbeider ikke stå ute i prosessen: estimering. Bruke litt ekstra tid å anslå din asfalt prosjekt, og du kan spare tid og penger når prosjektet starter. Uavhengig av ditt nivå av erfaring, kan du anslå en asfalt prosjekt i mindre enn en time, avhengig av størrelsen og omfanget av prosjektet.

Bruksanvisning


•  Mål total lengde og bredde av bakken som skal asfaltert. Hvis asfalten er delt opp i seksjoner, måle og merke hver seksjon. For eksempel, hvis du har en del som er 10 meter lang og 5 meter bred, noterer det som § ett; hvis du har en egen seksjon som er 4 meter lang og 5 meter bred, noterer det som kapittel to.

•  Bland alle seksjoner i én kvadratmeter totalt. For eksempel å kombinere de to eksemplene som brukes her, får du 50 kvadratmeter og 20 kvadratmeter; kombinere disse for å få 70 kvadratmeter, det totale arealet som skal brolagt med asfalt.

•  beregne den totale kubikkfot å være brolagt. Først bestemmer tykkelsen av asfalten. Dette kan variere fra 1 cm til 4 inches, avhengig av dine preferanser. Hvis du vil legge et område 4 inches tykke, deretter multiplisere den totale kvadratmeter av den totale tykkelsen på 4 inches. Konvertere 4 inches til fot ved å dele 4 av 12 for å få 0,33 meter. Multipliser 70 kvadratmeter ganger 0,33 for å få 23,1 kubikkfot, vil den totale kubikkfot trengs for å rydde en 4-tommers tykke asfalt pad.

•  Konverter totale kubikkfot til kubikkmeter. Dele 23.1 (kubikkfot) med 27 (antall kubikkfot i en kubisk yard) for å få 0,85 kubikkmeter. Beregne avfall på 5 prosent av den totale kubikkmeter ved å multiplisere 0,85 ganger 0,05, eller 0.042 kubikkmeter. Legg avfallet utgjør de totale kubikkmeter (0,042 + 0,85) for å få den totale mengden av asfalt i kubikkmeter for å rydde prosjektet (0,89 meter, avrundet).