Hovudside

Hvordan lage hjemmelaget rom og Fabric Deodorizers

by Walther

Hvordan lage hjemmelaget rom og Fabric Deodorizers. Mens alle ønsker deres hjem, så vel som deres klær, å lukte så frisk som våren bris, de uendelige former for rom og stoff deodorizers på markedet er dyrt og full av kjemikalier. Heldigvis, lage din egen hjemmelaget rom og stoff deodorizers er enkel, holde liv lukter friskt uten å bryte budsjettet.

Bruksanvisning


•  Fyll en sprayflaske med rent vann fra springen og tilsett 10 til 15 dråper av din favoritt essensielle olje for hver 2 kopper vann. Spritz i luften og nyte duften. Velg eteriske oljer i henhold til sine helbredende egenskaper, for eksempel, er lavendel beroligende, peppermynte er energigivende, bergamot hjelper berolige mild depresjon og eukalyptus avskrekker insekter, inkludert lopper.

•  Bli kvitt hardt for å fjerne lukt på klær, for eksempel yngel fett, sigarettrøyk og mer ved ganske enkelt å blande like deler av vodka og vann i en sprayflaske og lett dekker tekstiler. Væsken fordamper raskt og etterlater ingen alkohol eller fast i lukt i dens kjølvann. Dette trikset fungerer bra på møbeltrekk, tepper og innsiden av bilen også.

•  Fjern lukt og erstatte dem med at bare ut av tørketrommelen lukt. I en sprayflaske, bland 1 del flytende tøymykner, en del natron og to deler varmt vann. Riste flasken godt før natron er grundig oppløst og deretter spray en veldig lett lag på klær.

•  Gjør den enkleste rom deodorizer noensinne ved å åpne opp en boks med natron og sette den i et område som har en tendens til å samle lukt. Du kan også strø bakepulver i dine tepper av på møbler før støvsuging.