Hovudside

Er det farlig å lage en hage Bed Fra slagg blokker?

by Walther

Er det farlig å lage en hage Bed Fra slagg blokker?

Historien har vist oss at hage svever i popularitet i løpet av magre økonomiske tider. Under andre verdenskrig, for eksempel, ble folk oppfordret til å ha Victory Gardens. I dag har enda Det hvite hus en stor hage. Filmer som "Food, Inc." har hevet bevissthet om de noen ganger mindre enn ønskelig karakteristikker av vår matforsyning. Hevet senger øke sjansene for suksess for første gang gartnere fatt på denne nye reisen. Hevet senger ikke nødvendigvis trenger mye struktur, men de bidra til å inneholde jord og næringsstoffer. Betongblokker - ofte kalt slagg blokker - er et vanlig materiale som brukes til å opprette en hevet seng system.

Oversikt


En hevet seng hage bør være 3 til 4 meter bred, slik at du kan få tilgang til det fra begge sider uten å tråkke i sengen. Du kan haugen 6 inches av jord uten ramme, men en dypere seng trenger mer støtte. Betongblokker, trykkbehandlet landskapet tømmer, kompositt trelast, stein og naturlig råtebestandig trelast som redwood eller sedertre er alle kandidater for hevet-seng konstruksjon. Unngå jernbane bånd og kjemisk behandlet trelast.

Forskjellen mellom betongblokker og slagg blokker


Folk refererer ofte til moderne betongblokker som slagg blokker. Dette er faktisk feil - slagg blokker har ikke blitt produsert i ca 50 år. Tilbake når kullindustrien var stor, slagg blokker var laget av sement, aske, aggregat - sand og / eller grus - og vann. Dagens betongblokker inneholder sement, tilslag og vann, men utelater cinders.

Betongblokk Fordeler


Betongblokker er rimelig og holdbar. Faktisk, hvis du er ressurssterk, du kan selv være i stand til å finne dem gratis. Du trenger ikke morter eller fundamenter hvis hevet sengen er mindre enn to meter høy. Siden betongblokker er modulære, er det enkelt å bygge en enkel rektangel eller en L-formet hjørne hage. Og, i motsetning til å bruke tre, vil du ikke trenger noen motorsager eller håndverktøy til å forme din egen seng. Hullene i toppen av blokkene kan fylles med jord og anvendes som planters å inneholde planter som kan være invasiv, såsom mynte. Hullene kan også holde støttestrukturer på plass for gjerder eller rad dekker.

Betongblokk Ulemper


Oregon State University Extension rapporterer at noen betongblokker kan lekke kalk i jorda over tid. Selv ikke skadelig for mennesker, kan den ekstra kalk endre surhetsgraden i din opphøyde bed. Overvåke pH i jord hvis du mistenker at du har et problem. Faktisk er det godt å få jord testet jevnlig allikevel å sikre de beste vekstforhold for plantene dine. Betongblokker er også tung å transportere. Avhengig av dimensjonene av blokker, kan de veie mellom 25 og 40 kg. Pass på at du velger plasseringen av hagen din med omhu, slik at du ikke trenger å flytte den senere.