Hovudside

Hvordan lage en Black Walnut Tree Ikke Gjør Nøtter

by Walther

Hvordan lage en Black Walnut Tree Ikke Gjør Nøtter

Blomstrer på en svart valnøtt tre bety at nøtter er sikker på å følge. En dusør avling av valnøtter er ikke alltid velkommen for noen tre eiere. For mange nøtter å samle inn og forlatt på bakken skaper problemer når klippe gresset. Ekorn vil nyte rikdommen i treet, men kan også bli skadedyr hvis de bestemmer seg for å hekke i et skur eller hus loftet. Stoppe en avling av valnøtter før de kan begynne kan oppnås ved hjelp av ulike metoder for å fjerne de blomstrer.

Bruksanvisning


•  Spray en vekst regulator på treet i løpet av blomstringen scenen. Besøk en barnehage for en vekst regulator. Den aktive bestanddel, ethephon, er ikke-toksisk og stopper produksjonen av frukt.

•  Fjern blomstrer for hånd hvis du bruker en kjemisk er ikke et alternativ. Hånd plukke blomster fra grenene vil stoppe treet fra produserende nøtter. Denne metoden fungerer på små trær, men er ikke like gjennomførbart når treet er stort.

•  Spray vann fra en høytrykksslange direkte på blomster. Høytrykks vil fjerne fra de blomstrer fra treet. Denne metoden kan også fjerne løv fra treet. Testing bør gjøres før du bruker denne metoden for hele treet.

Tips og advarsler


  • Trim grener i høst etter at nøtter har falt. Neste vekstsesong vil produsere færre nøtter fordi treets energi er fokusert på å erstatte grener, snarere enn å produsere nøtter.