Hovudside

Hvordan erstatte en Utvendig Metal Stair rekkverk

by Walther

Hvordan erstatte en Utvendig Metal Stair rekkverk

Mange utvendig trapp består av plasstøpt betong, noe som gjør dem både funksjonell og solid. Rekkverket for disse trappene er ofte smijern, som festes sikkert til trappen ved hjelp av spesielle murverk maskinvare. Hvis metall rekkverk har forverret eller rustne, og erstatte det er det beste alternativet. Skifte en metall rekkverk krever at du fjerner den gamle rekkverket før du installerer den nye. Fjerne den gamle maskinvaren er ofte en utfordring, siden ankrene er vanligvis begravd dypt i betongen.

Bruksanvisning


•  Undersøk bunnen av metall rekkverk der den festes til betongen, og finn ut skruene som holder den ned. Fjern skruene, ved hjelp av en elektrisk drill. Hvis du møter ekstrem motstand, kan skruene er rustet til rekkverket. Spray dem med en smørende spray og la dem sitte i 10 til 15 minutter før du prøver å fjerne dem igjen.

•  Undersøk veggen i hjemmet der den bakre delen av metall trapper mounts. Finn monteringsbrakettene i denne plasseringen og fjern skruene for dem på samme måte. Løft metall rekkverk ut av veien.

•  Fjern eventuelle gjenværende metall støtte innlegg på de konkrete trapper ved å klippe dem av i flukt med betong. Ta på vernebriller, og sette inn en metall skjærebladet i en bajonettsag. Hold bladet fast på toppen av trappen og kutte parallelt med det før støtten innlegg løsner.

•  Se på toppen av de konkrete trapper for å avgjøre om rustflekker er til stede. Hvis rust finnes, pusse betongen kraftig med en stålbørste før de forsvinner.

•  Plasser den nye rekkverk på toppen av de konkrete trapper 2 tommer fra sidekanten. Plasser rekkverk i de foregående hullene for å skjule dem, hvis det er mulig. Men sørg for at skruehullene på rekkverket er over solid betong.

•  Mark hver skrue hull, med en blyant, og sette rekkverk til side. Sett en 1/4-tommers-diameter mur bit inn i en drill og lage en 1-5 / 8-tommers-dypt hull i hver avmerkede posisjonen.

•  Plasser den nye metall rekkverk på plass igjen, og sette inn en korrosjonsbestandig mur skrue i hver skrue hull på rekkverket, ved hjelp av en elektrisk drill. Fest veggfester til hjemmet med mer korrosjonsbestandig mur skruer, eller treskruer hvis det ikke er murstein eller stein.

•  Åpne en kar med betong patching sammensatte hvis noen gamle hull gjenstår. Øse ut noen av patching sammensatte med en sparkel og spre den over hullene til å fylle dem.

Tips og advarsler


  • Du kan også sikre rekkverket med mur ankere. For å sette inn disse, plasser tuppen av skruen i hullene på rekkverket og treffer dem fast med en hammer for å drive dem inn i betongen.
  • Dersom metall rekkverk er montert til tre trapper, bruker en 1/4-tommers-diameter trebor og ettersleps skruer.