Hovudside

Hvordan Clean muggen lukter med eddik

by Walther

Hvordan Clean muggen lukter med eddik

Muggen lukter oppstå fra stående vann i ubrukte toaletter, avløp og sluk. Badet er en muggen område som havner bakterier, mugg og bakterier på grunn av den høye luftfuktigheten av dusjing med varmt vann og lage damp. Hvit destillert eddik er en all-purpose renere og deodorizer som ikke skader overflater. Å bruke eddik for å rense muggen lukter er en kostnadseffektiv metode for å fjerne lukt flere områder i ditt hjem.

Bruksanvisning


•  Rengjør kjøkkenvask avløp ved å helle en kopp natron i avløpet og deretter legge en kopp varm hvit destillert eddik. Aktivere varmt vann på og skylle den ned i avløpet i to minutter.

•  Rengjør søppeltømming ved å helle ½ kopp natron i avløpet etterfulgt av ½ kopp varm destillert eddik. La løsningen sitte, og slå til disposisjon på og skyll med varmt vann i fem minutter.

•  Hell eddik på et papirhåndkle og tørk ut muggen plastbeholdere. Dette vil også fjerne de fleste flekker i en plastbeholder mens det frisker lukt.

•  Hell hvit eddik i en bolle. Legg en skive brød i det og la det absorbere eddik. Plasser brødskive i en muggen matboks og lukke den. La brødet i matboks over natten. Ta ut brødet og tørk matboks ut med papirhåndklær. Dette metoder fungerer på metall og plast lunsj bokser samt is kister.

•  Plasser muggen svamper og kluter i kjøkkenvasken. Hell nok vann bare for å dekke toppen av dem. Legg ¼ kopp hvit eddik og la dem sitte over natten. Drenere vannet ut og presse kluter og svamper ut. Skyll under kaldt vann.

•  Hell hvit destillert eddik i en sprayflaske. Spray direkte på mold, mugg og såpe avskum i dusjen eller badekaret. Tørk med tørkepapir og skyll med vann. Spray eddik på dusjdører eller gardiner. Aktivere varmt vann på i dusjen eller badekaret for å slippe varmt vann innskudd fra overflaten. Tørk ned gardinen eller dører med et papirhåndkle og skyll med vann.

•  Hell 3 kopper hvit destillert eddik i toalettet. La eddik sitte i tre timer og deretter skylle toalettet for å fjerne muggen lukter.

•  Hell ufortynnet hvit eddik på en svamp og tørk ned veggene i ditt hjem for å fjerne muggen lukt fra en helg eller sommer hjemme. Åpne vinduer for å tillate frisk luft sirkulasjon inne og slå på fans.

Tips og advarsler


  • Eddik vil også rense overflater samt fjerne lukt dem.