Hovudside

Hvordan erstatte en Deadbolt & Dørhåndtak Med Keyless Låser

by Walther

En nøkkelfri lås er en elektronisk-teknologibasert sikkerhetssystem som eliminerer behovet for en nøkkel til å åpne en dør. Denne stilen av låsen krever en forhåndsprogrammert passkode for å løsne døren. Nøkkelfri lås har en høyere grad av sikkerhet til huseiere siden slusene er motstandsdyktig mot hacksaws og plukker lås. Installasjonen krever fjerning av eksisterende låser, inkludert deadbolts. Den gamle dørhåndtak må skiftes bare hvis du bruker ett stykke nøkkelfri lås enhet.

Bruksanvisning


•  Åpne døren og skru ut skruene som holder deadbolt på plass. Ta nøye slåen ut av hullet i siden av døren. Fjern dørhåndtaket ved å løsne skruene med skrutrekkeren. Trekk inne dørhåndtaket av, ta så av det utvendige håndtaket døren.

•  Les instruksjonene på ett stykke enhet nøkkelfri lås pakken. Bestem om du vil dørhåndtaket for å åpne mot venstre eller høyre. Bruk hullene igjen fra den tidligere lås for å plassere malen følger med i pakken for nøkkelfri lås. Sørg for at den nye låsen bruker samme hullene i det tidligere lås. Markere omrisset av malen med en blyant.

•  Fjern innsiden dekselet fra bakplaten. Installere deadbolt inn samme sted som den gamle deadbolt og fest den med skruer. Plasser bakplaten på innsiden av døren. Markere stedet for topp- og bunnskruene. Bor 8mm hull for skruer og et 13mm hull for spindelen.

•  Sett spindelen gjennom hullet. Bruk neopren selene for å holde låse saken og bakplate på plass på dørene. Skru den øverste bolten på plass for å sikre begge sider av nøkkelfri lås. Sett bunnen skruen på plass og skru til de sitter fast.

•  Velg riktig keeper for dørkarmen. Installere en overflate keeper ved å stille det opp over fra deadbolt på dørkarmen og skru den på plass. Plasser mortise keeper direkte over fra deadbolt på dørkarmen. Markere omrisset av den lille fordypningen deadbolt vil låse inn. Bruk en meisel til å skjære den lille fordypningen. Hold meiselen med skråkanten vendt innover. Pek på slutten av meisel med gummihammer for å kutte ut omrisset. Skru mortise keeper på plass på dørkarmen.

Tips og advarsler


  • Noen deadbolt modeller har skrulokk som skjuler selve skruene. Nysgjerrige disse av med en flat skrutrekker avdekker skruene på undersiden.
  • Nøkkelfri låser er mekanisk og ikke elektrisk, så strømbrudd ikke faze dem.
  • En nøkkelfri lås kommer med et kodekort som allerede er programmert inn i låsen.
  • Endre et passord er en enkel prosess.
  • Ikke lukk døren før du er sikker på innlegget koden fungerer.