Hovudside

Hva ville føre til en andre løpet av Utvendig Bricks å skille?

by Walther

Hva ville føre til en andre løpet av Utvendig Bricks å skille?

Hvis du har et hjem med en murstein utvendig, kan du legge merke til noen skjevheter i det andre løpet av murstein. Hver rad av avslappet murstein kalles et "kurs". Det finnes en rekke grunner til at klossene kan synes å være skille fra veggen eller fra kurset av murstein over eller under dem. Det er viktig å finne ut om problemet er en estetisk ett eller et sikkerhetsproblem.

Termisk Ekspansjon


Hvis det berørte murvegg mottar full sol, kan forskyvning forårsakes av varmeutvidelse. Når en murstein er produsert, vil det absorbere fuktighet, holde på varmen og "vokse". Hvis de nye klosser ble brukt på bygningen, noe som er det punkt hvor klossene vokse mest, er det mulig at klossene vokser millimeter på en gang. Multipliser hver millimeter av vekst med antall murstein i kurset, og du kan se hvor mye forskjell det kan være i mellomrommet.

Lave temperaturer


Varmen fører klossene for å utvide og separat, men kalde temperaturer kan produsere det samme problemet for en annen grunn. Temperaturer enn 40 grader Fahrenheit bremse herdetiden for mørtelen å sette opp. Hvis det andre løpet av klosser ble lagt i lave temperaturer, og arbeidet stoppet kort, vil dette påvirke styrken av mørtel og dens evne til å stivne fullstendig. Tilsetningsstoffer kan legges til mørtel for å hindre at dette skjer, eller spesialutstyr kan brukes til å holde mørtel varm.

Fuktighet


For huseiere i høy luftfuktighet klima, slik som Florida, Louisiana og andre kyststater, vil mørtelen ta litt lengre tid å herde. Mørtelen stivner når fuktighetsnivået i blandingen får lov til å fordampe naturlig. Ytterpunktene i luftfuktighet vil føre til en forsinkelse i en murstein legging prosjekt eller en justering i å blande mørtel. Tilgang av ekstra kalk eller fin sand i mørtelen vil bidra til å kompensere for de høyere luftfuktighet.

Feilaktig Mixed Mørtel


Siden mørtel er vanligvis blandet på stedet, kan konsistensen bli påvirket noe i form av forberedelse. Hvis det andre kurset av murstein ble lagt ved hjelp av mørtel med en større mengde vann enn klossene på topp, kan det resultere i skiftende. Dette skiftende ville bare blitt mer markert, som hvert kurs er lagt, inntil mørtelen faktisk tørker. Hvis det er for lite vann, kan blandingen smuldre i sentrale områder, tørker ut som en svekket lag med mørtel.