Hovudside

Singel vs. Double Pane Windows

by Walther

Singel vs. Double Pane Windows

I tidligere tider, vinduene var en luksus som bare de svært rike var i stand til å ha råd til. I dag er det en nesten uendelig mengde valgmuligheter når det kommer til windows. Hvordan de ser ut, langsiktig vedlikehold og hvor godt de holder elementene i sjakk er viktige hensyn. En eksisterende egendefinert enkelt rute kan være trekkfulle. En lignende energieffektiv, godt forseglet dobbelt panelet kan være kostbart. Mens det er ikke alltid mulig å erstatte alle vinduene i et hjem, er det viktig å vurdere alternativene.

Curbside Impact


En eldre hjemme er sannsynlig å ha uisolerte enkelt panelet vinduer. Sammenlignet med nyere isolerte og belagte doble ruter, disse enkeltrutene er langt mindre effektiv. Det er flere faktorer å vurdere når du gjør en beslutning om å oppgradere til dual-panelet eller forbedre eksisterende enkelt panelet vinduer. Windows kan ha stor visuell og miljøpåvirkning på et hjem. Fra en curbside perspektiv, kan vinduene gjøre eller ødelegge utvendig utseende av ditt hjem. Mange eldre boliger har spesialitet vinduer som utligner og fremhever arkitekturen på huset. En strategisk plassert vinduet kan du nyte utsikten eller lys og varme ditt hjem naturlig. Men selv et godt plassert eller vakre vinduet som ikke er godt isolert bety mye bortkastet penger.

Dual Pane


Moderne teknologi har blitt brukt i flere måter å gjøre dual-panelet vinduer energieffektive. Ikke bare har de to lag med glass, men de fleste har også isolerende gassen mellom lagene. Mange nyere dual panelet vinduer er belagt med reflekterende materiale kalt Low E for å holde varme sommer stråler fra å trenge inn og holde vinteren varme inne. Tilleggsmissfarging kan gjøres for å redusere varmeoverføring fra vinduene vender sterkt sollys. Selv vinyl rammen av de fleste doble ruter er beregnet for energieffektivitet - det sprer varmen bedre enn aluminium og tre som brukes på eldre vinduer.

Cost Analysis


Dual-panelet vinduer kan lagre alt fra 20 prosent til 30 prosent av det årlige energikostnader. Men, før du investerer i en kostbar oppgradering til dual-panelet vinduer, analysere alle faktorer for å bestemme avkastningen på en slik investering. Ikke bare har du kostnaden av vinduer, trim og installasjon, men du vil også sannsynligvis trenger å reparere ytterkledning og trim også. Hvis du flytte vinduer og du har eldre ytterkledning, må du kanskje bytte ut hele utvendig ansiktet.

Enkelt Pane


Det er mange ting du kan gjøre med enkelt panelet vinduer for å øke energieffektiviteten hvis du ikke kan rettferdiggjøre kostnaden for å erstatte dem med doble ruter. Hvis utkast kommer inn fra utsiden, kan du redusere effektene av tetningslister rundt interiør og eksteriør av enkelt rute. Belegg kan brukes til å redusere virkningen av sollys uten å eliminere den naturlige varmen og tilgjengelig lys. I områder der været er ekstrem - enten kald eller varm - du kan bruke vattert gardiner for å legge til ekstra isolasjon.

Fordeler med oppgraderinger


Når windows ikke er riktig installert, kan avstanden mellom to rutene bli grumsete som oppstår kondens. En dobbel rute vindu er lettere å erstatte enn reparasjon når den er skadet eller ødelagt, så det har potensiale for en større miljøfotavtrykk enn enkeltglass. Enten du oppgradere til splitter nye dual panelet vinduer eller forbedre eksisterende enkeltglass, vil du oppleve besparelser gjennom økt effektivitet.