Hovudside

Planter Native til Southwest

by Walther

Planter Native til Southwest

Flertallet av innfødte South planter har utviklet metoder for å bevare eller

lagring av vann, men alle plantene fortsatt trenger vann. I USA Southwest regionen - som inkluderer Arizona, California, Colorado, Nevada, New Mexico, Oklahoma, Texas og Utah - innfødte planter har tilpasset spesielle egenskaper for å leve i ofte tørre forhold. Sonora-ørkenen, for eksempel, en tørre regionen som dekker 120.000 kvadratkilometer miles i sørvest, har et vell av planteliv mens dens vilkår varierer fra ekstremt høye temperaturer og tørke til harde frost.

Kjeden Frukt Cholla


Kjeden frukt cholla ser ut som en blanding mellom et tre og en kaktus. Vanligvis vokser i sandjord og slettene i Sonoran og Chihuahua ørkener, er det naturlig å sør Arizona og nordvest Mexico. Den cholla sentrale stammen vokser grener som droop lavt til bakken. Hver gren er belagt med skarpe torner eller pigger, som en kaktus. Når cholla aldre, spines falle av og grov bark vokser på sin plass. Treet er oppkalt etter de klynger den siger ned fra grenene, som ser ut bustete pølse koblinger eller hengende lange frukter. Det er den største av alle cholla arter, økende til 15 meter i varme, tørre forhold.

Yucca


Slekten kalt yucca, en gruppe av blomstrende planter, omfatter ca 40 arter, hvorav de fleste bor, og er innfødt til, den sørvestre USA og Mexico. Ligner på korte palmer, produserer yucca høye, hvite blomster i en lang spyd form. Varianter, eller sortar av arten, inkluderer Mojave yucca, innfødt til kyst- og ørkenområder i San Diego County og Yucca elata, innfødt til Arizona, tørkede blader av disse er brukt i indiansk kurvfletting. En spesifikk møll, yucca møll, er den eneste insekt som kan pollinere treet - det er genetisk innstilt for å sette inn et lite pollen ballen i koppen-formet stigmatisering av hver yucca blomst. Yucca plantene vil ikke spire uten yucca møll; gartnere må hånd pollinere anlegget i stedet.

Butterfly Milkweed


Butterfly milkweed, en busk innfødt til Southwest, er ofte kjent for sine medisinske egenskaper. Milkweed ble brukt av indianere som bor i sørvest-regionen for behandling av hals og lunge plager og for å berolige eller hindre smitte i kutt og sår. Et medlem av Asclepiadaceae, eller milkweed familie, vokser sommerfuglen milkweed naturlig fra New England til Utah og sør til Arizona, Texas og Mississippi. Blomster på plantene er lyse orange-rød med fem like deler med hetter, cap-lignende topper og petals under. Milkweeds produsere pods lastet med papery brune frø med lange hvite silkeaktig hår, men i motsetning til de fleste andre milkweed planter, ikke produserer en melkeaktig saft. Sommerfugler i Sydvesten flokk til anlegget, som havner nektar.

Ponderosa Pine


The Ponderosa furu er raskt voksende, noe som gjør for gode vindskift. Det er en frodig grønn, har en behagelig lukt og tiltrekker seg fugler for hekkende og roosting. Treet er innfødt til Southwest-regionen, ifølge University of Arizona Department of Agriculture. En del av furu familien, er fjellfuruer et stort tre som bor 300-600 år, zooming til høyder på 100-164 meter.