Hovudside

Landskap Ideer for Beach Houses

by Walther

Landskap Ideer for Beach Houses

Den avslappede atmosfære og lyden av bølgene gjør en strand huset en tilflukt og ferie for familie og venner. Underholdende er normen når du har en strand huset, så uteområder må ha attraktive områder for bespisning og sanking. Hvor stranden huset ligger begrenser landskapet ideer for planter. Velge de plantene som vokser godt i din region av landet.

Plant Selection


Planter for Beach House innstillinger må tilpasse seg denne type miljø. De må være salt-tolerant hvis de er i kystområdene, og må vokse godt i sandholdig jord. Strand hus på ferskvann har et større utvalg av planter, men disse må være kaldt hardfør i nordlige områder. Palme varianter se bra ut i strandlandskap i Florida og North Carolina, men kan ikke vokse i soner under USDA hardførhet Zone 7, ifølge SunPalmTrees. Beachgrass, saltwort, furu og bjørk dress kystområdene som Massachusetts. Unngå planter som vokser eller spredte seg raskt som vil trenge konstant beskjæring eller fjerning av rusk. Velg planter som er innfødt til området for beste muligheten for langsiktig overlevelse samt færre vedlikeholdsbehov.

Softscapes


Softscapes er live, hagebruk elementer i landskapet design. For en strand hus landskapet, buede senger gi eiendommen en uformell og avslappet stemning likevel holde plantene pent, ifølge University of Florida horticulturalist Gail Hansen. Vertikale linjer i treplanting skulle bryte opp lange, horisontale strukturer av huset og gir skygge for utendørs levende områder. Sengetøy figurer kan legges for å bryte opp store, uinteressante flater. Bruke mulch og grus i stedet for plen gress for enkelt vedlikehold og lavt vannforbruk. Plenarealer, hvis ønskelig, bør bruke grassortar eller lavere vedlikeholds gress egnet for den regionen i landet. Bruk former og teksturer av planter som arborvitae eller bregner å legge interesse.

Hardscapes


Hardscapes er områder i landskapet som ikke inneholder planter, men som bidrar til det generelle utseendet av eiendommen. Entry fortau, innkjørsler, støttemurer og terrasser er alle hardscape funksjoner som bør bidra til utseendet av eiendommen som helhet. Skifer, pavers, betong, grus og stein er alle hardscape materialer som brukes for å skille hage og oppholdsrom og gi rene og organisert overflater for spesifikke funksjoner. Grus gir strand hus en mer avslappet look for overflate områder enn betong, men kan være upraktisk for nordstrandområder hvor snørydding er en bekymring. Pavers brukes til å lage attraktive gangveier og oppkjørsler. Skifer er et godt blikk for trasé rundt stranden hjem, dirigere trafikk på hele eiendommen og samtidig opprettholde en casual look.

Vedlikehold Funksjoner


Stranden levende er av natur lettstelt, og landskaps ideer til stranden husene bør inkludere forskning for planter som trenger et minimum av omsorg. Gjør uteplass og andre hardscape områder lett å rengjøre med en enkel vask med en slange.