Hovudside

Informasjon om Shade Trees for Small Yards

by Walther

En stor, frodig tre gjør lite fornuftig for et lite verksted der plassen er på en premie. Små partier krever en passe stor treet som gir tilstrekkelig skygge. Innfødte og nonnative typer finnes for slike landskap, samt de med toleranse for kulde og varme. Blomster er en ekstra fordel med noe skygge trær.

Nonnative Trees


Den kinesiske maackia (Maackia chinensis) er en liten skygge tre hører hjemme i Kina vokser mellom 20 og 30 meter høy. Kinesisk maackia funksjoner sammensatte, mørkegrønne bladverk med en sølv-grå nyanse våren. Maackia trives i full sol og gjør det bra i jord med god drenering. Den kinesiske parasoll treet (Firmiana simplex) er egnet for planting ved siden av terrassen din. Den vokser så lite som 30 meter og kommer fra asiatiske land som Taiwan og Vietnam. Den kinesiske parasoll treet har blader med 3-5 lapper, så bredt som 12 inches og en lys-grønn farge.

Kalde Hardy Trees


Acer platanoides "Crimson King" er en kultur av Norge lønn vokser til 30 fot. Det passer for en liten hage, og har rødbrun blader. Crimson Kongen viser utmerket toleranse for kulde, vokser i US Department of Agriculture Plant hardførhet Zone 3. Det fares dårlig i varmere klima. Boxelder (Negundo) er en lønn med ingen utestående funksjoner som en skygge treet, men den vokser i skrinn jord og er kaldt hardfør til sone 2. Boxelder leverer mat i form av sine knopper og frø til bestått ville fugler, og treet vokser så kort som 30 meter høy, slik at dens anvendelse i en begrenset plass.

Heat Tolerant Trees


Svartbjørk "Dura Heat" er en elv bjørk som holder opp i varmen og fuktigheten i USDA sone ni i sørstatene. Dura Heat har mange funksjoner som gjør det til et solid valg for et lite verksted. Den vokser mellom 30 og 40 meter høy, har kremhvite, peeling bark, og motstår insekt skadedyr og tre sykdommer. En tung olje treet (Aleurites fordii) vokser i soner 8 til 10 utvikle til bare 25 meter høy og blomstring på senvinteren eller tidlig vår. Noe sur jord er en god passform for tung olje treet. Treet er giftig for mennesker.

Blomstrende Shade Trees


Blomster av duen treet (Davidia involucrata) er ikke påfallende, men bracts omgir dem ligne hvite fugler som sitter på grenene, bemerker Missouri Botanical Garden. Egnet for USDA sone 6 til 8, duen treets blomster resultere i runde, grønne frukter som henger som julepynt. Dove trær gir solide høstfarger i rødt og oransje i gode år. Denne arten vokser mellom 20 og 40 meter høy. Cold hardfør inn i sone 5, Sargent kirsebær (Prunus sargentii) vokser mellom 25 og 40 meter. Det genererer aromatiske, rosa blomster tidlig i mai gir kirsebær at fugler spiser. Sargent kirsebær tåler beskjæring, bemerker University of Connecticut Plant Database, slik at du kan holde den liten nok for et verft mangler masse plass.