Hovudside

Metal Stud Vs. Betong blokk for utekjøkken Framing

by Walther

Metal Stud Vs.  Betong blokk for utekjøkken Framing

Tillegg av et utekjøkken til bakgård underholdning områder har økt drastisk de siste årene. Disse plassene ofte inkluderer luksus og fasiliteter av en standard kjøkken, men med den ekstra fordelen av å være lett tilgjengelig når gjestene er over. Stiler og oppsett av utendørs kjøkken varierer sterkt, men inkluderer vanligvis en grill og counter-top plass. Du kan velge å ramme prosjekt med stålstendere eller betongblokker, som hver har fordeler og ulemper.

Holdbarhet


Både stålrammer og betongblokker er ekstremt holdbare, og hver vil fungere godt som et utgangspunkt for en utendørs kjøkken. Stål innramming, men er vanligvis mindre arbeid for å installere enn blokkene og krever lite vedlikehold gang på plass. Betong krever noen ganske vanlig tetting å forbli gode jakt og fullt funksjonell, men når omsorg riktig vil tåle omtrent alle værforhold, brann, termitter, råte og bakterievekst bedre enn de fleste andre produkter. Stål tåler brenning og ruster, pest og jordskjelv skader og doesnâ € ™ t krever tillegg av plantevernmidler eller andre beskyttende belegg. Stål er best egnet for områder utsatt for jordskjelv, mens betong vil bedre tåle kraftig vind av tornadoer og orkaner.

Design Fleksibilitet


Stålrammekonstruksjon gir noen design fleksibilitet ikke tilgjengelig med betongblokker. Det er mulig å innlemme kurver og andre design teknikker for å øke funksjon eller visuell interesse. Betongblokker har ikke denne muligheten og vil skape stort sett kvadratiske eller rektangulære mellomrom. Disse figurene vil fungere fint for en utendørs kjøkken, men kanskje ikke så visuelt interessant. Et alternativ til betongblokker helles betong, som vil ha de samme fordelene som blokker, men er betydelig mer formbar enn enten stål eller blokker.

Kostnad


Både stål innramming og betongblokker er allment tilgjengelig fra de fleste hjem forbedring og jernvareforretninger, vil stålprodukter bære en betydelig høyere prislapp. Stålet utforming bare danner skjelettet av strukturen, og ikke i seg selv skape veggene i kjøkkenet. I motsetning til betongblokk, må den være ferdig med gips, murstein, stein eller annen ytre produktet før det er fullt ferdig. Dette ekstra lag, i tillegg til kostnadene for utforming, danner et ganske kostbart prosjekt. I tillegg, stål og utvendige materialer krever vanligvis spesialisert kompetanse og verktøy til å søke på riktig måte, potensielt legge til kostnaden. Betongblokk, på den annen side, er solid nok til å ikke kreve noen ytterligere etterbehandling, og har en lavere kostnad enn stål.

Potensielle problemer


Stål innramming er ganske lett å bruke, men hvis ikke avstivet riktig, vil det ferdige produktet være for ustabil til å støtte benkeplater og hvitevarer som trengs for kjøkkenet. Prosessen krever vanligvis minst noen snekring know-how, og noen framing erfaring er et pluss. Enten du bruker plasstøpt betong eller blokker, vil all betong utvikle sprekker over tid. Oftest disse sprekkene ikke er alvorlige nok til å forårsake strukturelle problemer, men er sannsynlig å skade den estetiske appell av stykket, og er noen ganger vanskelig og dyrt å fikse.