Hovudside

Hvordan Landscape rundt trær Bruke Kanter

by Walther

Hvordan Landscape rundt trær Bruke Kanter

Trær er det sentrale punktet i mange anlagte meter, og sette dem av ved å plassere kanter rundt dem forbedrer deres ser ut, legger næring og beskyttelse. Kanter kommer i stiler som passer til ethvert landskaps tema, inkludert flate murstein nivå med gressplenen, murstein og stein som skaper en øy effekt, gummi kanting som forsvinner ned i bakken og selv kanter som simulerer en miniatyr hvit picket eller smijern gjerde rundt trær.

Bruksanvisning


•  Analyser generelle aspektet av hjemmet, plen og trær for å se hvordan du vil at området skal se ut. Flat kanter selv med gresset ikke trekke oppmerksomhet til seg selv, mens en mer stilisert utseende fanger oppmerksomhet når den vises. Blande stiler som en mer rustikk cedar planke kanter med et moderne arkitektonisk stil kan ikke bland godt.

•  Tenk hvor mye tid du har tilgjengelig for verftet vedlikehold. En flat stein kanter er lett meiet over mens en kanter som er høyere enn plenen nivået vil ha den nærliggende gress beskåret for hånd eller med en streng trimmer.

•  Gruppe sammen nærliggende trær innenfor samme kanter for å gi en følelse av kontinuitet til plenen. Hvis for mange trær har separat kanter, kan plenen ser hakkete stedet for å renne. Hvis trærne er for langt fra hverandre til å tilhøre i samme gruppe, er det akseptabelt å ha separat kanter for dem. Trær som er i nærheten av huset kan knytte kanting på med stiftelsen.

•  Trekk kanting fra stammen til treets dripline for optimal avstand, ifølge University of Massachusetts.

•  Installer kanter som oppgitt i instruksjonene som følger med det. Enkelt kanter, som gjerde, er bare presset ned i bakken, mens blokkene er satt inn i en grøft graves for å møte deres bredde og lengde.

•  Fyll komplett interiør fra kanter til trestamme med landskaps stoff, og deretter sette et lag av mulch over det. Valg for mulch inkluderer flis, bark, stein og lavastein. Organiske mulches må byttes ut med tiden, mens uorganiske mulches er mer varig. Ikke hoper mulch opp mot treet bark, men i stedet la flere inches mellom det og treet.

Tips og advarsler


  • Mulching rundt et tre basen reduserer konkurransen fra gress og andre planter for jordas næringsstoffer. Dette gir sunnere trær. Det hindrer også gress gressklippere fra bumping mot et tre, noe som kan gjøre betydelig skade på et tre over tid.
  • Ikke bruk for tykk av en mulch lag, da dette vil frata jord av frisk luft og regnvann. Normalt en 2- til 4-tommers lag er tilstrekkelig.