Hovudside

Hvordan bygge en Brick BBQ Pit Uten Mørtel

by Walther

Hvordan bygge en Brick BBQ Pit Uten Mørtel

Bygge en murstein BBQ pit med spesielle brannsikre klosser som passer sammen slik at de ikke krever mørtel. En 3-fot bred pit området gir deg nok plass til å gjøre en brann for koking av mat på en rist satt ca 2 meter over bakken. Bruke store murstein å raskt sette sammen BBQ pit, eller en blanding av store og små lag for en iøynefallende utseende.

Bruksanvisning


•  Fjern eventuelle sod, steiner eller ugress fra området der du vil at murstein BBQ pit. Glatt området med en spade og rake å gjøre det flatt. Plasser et nivå i sentrum av området for å kontrollere at det er glatt før du fortsetter.

•  Legg metallringen innsats for BBQ pit på ønsket sted og mark rundt omkretsen av den ytre ringen kanten av piercing i bakken med en spade plassert helt inntil ringen.

•  Lå klossene rundt utsiden av ringen, slik at de blir presset tett mot hverandre for å danne en ring i det ønskede mønster. Kappe flere av blokkene, hvis det er nødvendig, for å få riktig passform. Markere ytterkanten plassering rundt hele omkretsen av klossene ved piercing jord med en spade plassert helt inntil murstein.

•  Flytt murstein og metallringen innsats og fjerne 12 inches av jord mellom ringen og murstein markeringer. Kvadrat av bunnen av grøften så mursteinene vil ligge flatt. Sett ring av murstein i jorda grøft å sikre at det er riktig bredde. Pound toppen av mursteinene ved hjelp av en gummihammer for å presse dem flate i jorda. Justere størrelsen av grøften, om nødvendig.

•  Ta jord fra midten av BBQ pit så midtsjiktet er ca 6 inches over murstein laget. Trekk brikkene ut av grøften og tilsett 2 inches av grus til bunnen for å hjelpe til med drenering og stabilitet. Fast grus ved å pakke den med foten.

•  Monter mursteinene tilbake i grøften, på toppen av grus. Pound toppen av mursteinene med gummihammer.

•  Legg et andre lag av murstein på toppen av den første, fôr dem opp slik at sømmene i det andre laget ikke er på linje med det første. Monter mursteinene tett sammen slik at du ikke trenger mørtel. Skjær noen av mursteinene, om nødvendig, for å gjøre dem passe tett sammen.

•  Fjern det andre laget av murstein og sette dem ved siden av grøften. Påfør et sikk-sakk av mur lim på toppen av det første laget murstein, og trykk deretter på det andre laget murstein på toppen for å holde dem på plass. Arbeide raskt for å hindre klebemiddelet fra å tørke for tidlig.

•  Gjenta disse trinnene for hvert lag av murstein, inntil BBQ pit er ca 24 inches over bakkenivå.

•  Sett metallinnlegg inne i murstein BBQ ring og hamre den øverste kanten med gummihammer for å sette den ca 1 cm ned i bakken. Hell ca 4 inches av grus inn i sentrum av metallringen og komprimere den med foten. Fylle eventuelle hull mellom metallringen og murstein BBQ med grus.

•  Sett en metallgrillristen på toppen av murstein ringen for å fullføre BBQ kokegrop.

Tips og advarsler


  • Beregne antall klosser som trengs for BBQ pit basert på en 3-fot bred og tre meter høye struktur. Kjøp 10 til 15 ekstra klosser til å imøtekomme for en feilvurdering.