Hovudside

Hvordan Test Jord for Chemicals

by Walther

Hvordan Test Jord for Chemicals

Jord testing er en metode for å analysere jord for å identifisere mineral og næringsinnhold, for å bekrefte eller avkrefte giftige kjemiske forbindelser og bestemme jordens fruktbarhet, struktur og tekstur. Ofte, boliger som er bygget på deponier eller industrianlegg oppleve giftige kjemiske rester i deres jord. Arsen, cyanid, bly og kvikksølv ligge i jorda av mange tidligere malm prosessanlegg, jernbanen meter og sagbruk. En komplett jord analyse vil avgjøre om du har grunn til bekymring.

Bruksanvisning


•  Dig jordprøver. For å få en test som er en nøyaktig gjennomsnittlig prøvetaking av jord, grave flere test hull i en brikke-bord mønster over testing område, 5 til 10 meter fra hverandre. Mens du tar jordprøvene, må du ikke ta dem umiddelbart etter økologiske endringer som kompost eller mulch er installert, eller når jorda er våt.

•  Dig det første hullet 6 til 8 inches dyp. Fjerner jord fra hullet. Bevege seg tilbake omtrent en tomme fra diameteren av hullet og skjære et tommers skive jord, 6 til 8 inches i dybden. Plasser jord skive i en plastbøtte.

•  Fortsett å grave de resterende testhull på samme måte, og legger hver jordprøve til bøtte. Bland prøven grundig, fjerne røtter og steiner.

•  Spre prøven jord på flere lag med avispapir til å tørke. Jord som inneholder fuktighet vil tilby falske testresultater.

•  Plasser om en halvliter av den tørre prøven jord i en lukkbar plastpose for innsending til et testlaboratorium. Jord tester kan fås fra ditt fylke forlengelse kontor eller fra landbruksavdelingen høgskoler eller universiteter. Be om en komplett jord analyse som vil avgjøre jord innhold. Diskutere resultatene av testen med laboratorie og be om anbefalinger for endring av jord, om nødvendig.

Tips og advarsler


  • Bruk alltid en plastbøtte for å samle inn prøver. En metallspann kan ha rust på det som ville forurense jord test. Vær sikker på at testverktøy er rene. Rester fra ugressmidler, gjødsel eller sprøytemidler vil forårsake falske testresultater.