Hovudside

Hvordan bruke en Cactus for Landscaping

by Walther

Hvordan bruke en Cactus for Landscaping

Kaktus planten er utmerket til liggende med fordi det ikke krever mye i veien for vedlikehold. I motsetning til det mange tror, ​​er det ikke bare vokse i ørkenmiljøer, men vokser godt i en rekke klima. En kaktus kan dyrkes effektivt i potter innendørs eller direkte i jord i bakgården. Dette anlegget varierer i størrelse og form - og noen er mer egnet til visse miljøer enn andre; det er grunnen til å gjøre leksene dine før du starter til liggende med kaktus planten er avgjørende.

Bruksanvisning


•  Lær om de forskjellige varianter av kaktus å finne ut hvilke typer vil trives i de spesielle forholdene du kan gi. Selv om mange varianter av kaktus vil tolerere de fleste vekstforhold, ikke alle er så allsidig. For å unngå skuffelse, velger bare prøver som trives i ditt område. Søk etter USDA anlegget hardførhet sonekart på nettet for å finne din "hardførhet sone."

•  Velg minst fem forskjellige kaktus planter for din hage. Velge varianter som er forskjellige høyder og teksturer til hverandre slik at hagen din har nok av interesse. Kanskje du har lyst til å velge noen stikkende varianter som en stikkende pære eller et fat kaktus. En nålepute kaktus er en annen populær utvalg av kaktus med pigger. En totem pole kaktus har ingen pigger, og dens form og høyde gjør det en god strukturell plante. En totem pole kaktus kan være plantet på baksiden av området blir anlagt med bustete kaktus plantet rundt. Blomstrende kaktus også gi farge og interesse i hagen som Rebutia perplexa.

•  Dig senger 6 til 12 inches dyp. Ideelt sett bør spesielt formulert jord for kaktus bli lagt til sengene. Dette kan enten kjøpes fra en hage butikken eller laget selv ved hjelp av to deler potting jord, 2 deler sand og en del grus. Tildele en skrånet område av hagen for din kaktus. Flatt land har en tendens til å ha tregere drenering enn skrå områder, noe som kan resultere i vannmettet jord. Kaktus trenger svært lite vann, så et område med god drenering er avgjørende.

•  Mulch lagene ved hjelp av småstein, steiner eller steiner. Ved hjelp av hardt mulch hjelper kaktus vokse og gir også et vakkert anlagt "ørken" effekt for verftet.

•  Vann veldig lett i starten. Når etablert, men avstå fra å vanne kaktusene i det hele tatt, som de trenger svært lite å trives.

Tips og advarsler


  • Du kan vokse potte kaktus innendørs også. Oppbevar dem i den varmeste rom i hjemmet i et solrikt sted. Unngå direkte sørlige sollys i sommermånedene, da dette kan brenne planten.
  • Kaktus er vanligvis stikkende; Derfor, hvis du har barn, kan de ikke være ideelt med mindre plantet godt ut av veien eller i et område dine barn kan ikke få tilgang.