Hovudside

Emergency Hjem Window Repair

by Walther

Emergency Hjem Window Repair

Knust vindusglass er grunn til umiddelbar bekymring og må behandles med en gang. Ikke bare kan glasskår årsaken skade, er ditt hjem ikke lenger så sikker som det var. Siden det ikke alltid er mulig å kalle inn en ekspert for vindu reparasjon, å vite hvordan å erstatte et ødelagt vindu vil være nyttig i en nødsituasjon. Det kan bety forskjellen mellom å ha et åpent vindu for en natt eller to og ha hjemme trygt og sikkert før slutten av dagen.

Rydde Opp


Før håndtering noe knust glass, sette på en tung par arbeidshansker. Selv om du tror du kan håndtere knust glass uten hansker, er skarpe kanter ofte skjult i glasskår. Få alle glass på gulvet først, støvsuging opp de små bitene. Du kan være knelende eller å sette hendene på gulvet og du ikke ønsker de små skår kutte deg. Deretter fjerne det knuste glasset fra vinduskarmen. Knust glass trekker ut ganske enkelt. Tross alt glasset er ut, fjerne den gamle kitt. Du ønsker å få all kitt av, men vær forsiktig så du ikke skader rammen. Hvis kitt er fast til rammen, kan du prøve å varme den med en varmepistol. Som du fjerne kitt, fjerne rutepunkter i tillegg. Disse er små metall trekanter drevet inn i rammen. De sitter under kitt, holder glasset til rammen. Du må kanskje en tang for å fjerne glassmestre

Måling for New Glass


Mål vindusramme topp til bunn og fra side til side, og deretter subtrahere 1/16 tomme fra alle fire sider. Dette gjør at du enkelt får plass i panelet. Også, hvis rammen er laget av tre, vil det utvide og kontrakt avhengig av fuktighet i luften. Ta målingene til en glassbutikk og har en ny rute kutt. Mange jernvareforretninger og hjem sentre også kutte glass.

Midlertidig Tildekking


Hvis glasset butikken er stengt, eller hvis du trenger å hindre regn, vind eller insekter fra å komme inn i huset ditt umiddelbart, dekker det åpne vinduet med klar, tykk plast. Du kan også bruke en solid søppelsekk. Bruke pakketape eller duct tape til å holde plasten på plass. Hvis det er mulig, feste plast til utsiden av vinduet.

Installer ny Glass


Når all gammel kitt er renset helt av, påfør et tynt lag med sparkel - ca 1/16 tomme rundt rammen. Plasser den nye glass i rammen og sette inn nye glassmester punkter om hver 4 inches hverandre. Bruk et glass verktøy for å banke punktene inn i treet. Bruk en lett slag, skyve glassmester verktøy opp eller over overflaten av glasset. Ikke slå glasset selv. Kna kitt før det er smidig og rull den til blyant størrelse strimler. Start med å bruke den i et hjørne. Når det er alt på plass rundt vinduet, jevn den med en sparkel.