Hovudside

Hvordan Clean Alger Fra Porch Rekkverk

by Walther

Fjerne alger og skitt fra veranda rekkverk vil hjelpe ditt hjem opprettholde sin utvendig appell. Det kan være lurt å fullføre denne enkle prosessen som en del av den grunnleggende hjem vedlikehold eller før ommaling og flekker din veranda. Det kan ta ta litt tid, men med de riktige verktøyene vil du se umiddelbare resultater.

Bruksanvisning


Hvordan Clean Alger Fra Porch Rekkverk


•  Fyll bøtte med vann og biologisk nedbrytbart rengjøringsmiddel som er angitt på produsentens etikett --- vanligvis en en-til-en-forhold.

•  Dypp penselen i renhold løsning.

•  Scrub de områdene av veranda rekkverk dekket av alger. En sirkulær bevegelse fungerer godt for å løsne opp skitt, alger, mugg og skitt på verandaen.

•  Spray rekkverket med makt vaskemaskin. Dette vil fjerne all skitt, sot, cleanser og skjemmende alger. Begynn i den ene enden og jobbe deg over på en langsom og jevn tempo. Vask rekkverk fra toppen og ned, og pass på å komme inn i noen spor som kan inneholde alger for å forhindre for tidlig retur.

Tips og advarsler


  • Fjerne alger når været er varmt og tørt. Selv om det ikke alltid er mulig, vil dette bidra til å hindre alger fra å returnere som quickly.Though noen mennesker bruker det på alger i stedet for rensemiddel, er blekemiddel en hard stoff som kan misfarge tre og påvirke ferdig.