Hovudside

Hvordan å rense avløp

by Walther

Avløp er skjulte helter i huset ditt, sier Mother Earth News. Når de arbeider godt du knapt legger merke til dem, men når en vask ikke vil renne, vil et toalett ikke skylle eller du merker en ubehagelig lukt, kan det være svært frustrerende. Heldigvis, derimot, er det vanligvis ikke nødvendig å ringe en rørlegger. I stedet er det noen enkle metoder du kan bruke for å rense selv den skitneste av avløp.

Årsaker


Vanligvis rusk akkumuleres i U svingen, en U-formet rør ca 6 inches under dreneringshullet. Dette røret, da fungerer som den skal, stopper farlige gasser i å stige opp i huset ditt, men lar vannet passere gjennom. Rusk som kan samle det inkluderer fett som har herdet, hår, mat, eller en rekke av kjøkken eller bad produkter som du bør i stedet plassere i hyllen.

Forebygging


Hindre dine avløp fra å bli skitten er ofte enklere enn rense dem. Vær forsiktig med hva og hvor mye du tillater ned avløp. Du kan holde en renne sil på kjøkkenet for å hindre at maten kommer ned i avløp, kast fett eller olje ved å plassere den i søppelbøtten og fjerne hår fra dreneringshull etter en dusj eller badekar. I tillegg aldri skylle tanntråd, kondomer, bleier, bomullspinner, kaffegrut, sigaretter eller kattesand ned toalettet eller inn i noen av de andre avløp.

Ved hjelp av en Plunger


Blokker noen overløp åpninger i et badekar eller en vask med en våt klut. Dette er for å danne en tetning, slik at stempelet vil fungere effektivt. Deretter plasserer stempelet over dreneringshull. Trykk stempelet ned og dra opp 20 eller flere ganger, er forsiktig med å holde det tett rundt dreneringshull. Gjenta denne prosessen til avløpet er klart. Skyll avløpet med såpevann når det er klart. Du kan bruke samme metode med et toalett, men uten behov for å blokkere overløp åpninger.

Ved hjelp av en kjemisk Cleaner


Åpne alle vinduene i rommet hvis du er inne og don gummihansker. Les bruksanvisningen nøye før bruk. Vanligvis disse løsningene er strømmet ned i avløpet med, eller uten, kokende vann. Holde ansiktet godt unna dreneringshull og aldri kombinere to eller flere forskjellige produkter, anbefaler University of Florida. Kommersielle kjemisk avløp rengjøringsmidler er svært giftig; aldri bruke dem for avløp fører til en septiktank.

Alternatives


Helle en kopp natron i avløpet etterfulgt av tre kopper kokende vann er ofte effektivt, råder Care2.

Den offisielle nettsiden for City of Mesa, Arizona, anbefaler en lignende metode, men å erstatte det kokende vannet med hvit eddik for en enda mer effektiv renne renere.

En annen metode er å helle en kopp vasking brus ned i avløpet. Vent fem minutter og deretter følge med en kopp natron og tre kopper kokende vann. Dette vil gi en meget voldsom kjemisk reaksjon. Ikke ofte bruke denne metoden hvis du har PVC-rør som det kan føre til skader