Hovudside

Hvordan Størrelse Dimensional Lumber for Prosjekter

by Walther

Hvordan Størrelse Dimensional Lumber for Prosjekter

Dimensjonale trelast henviser til målingen brukes for å beskrive den trelast. Det er vanligvis uttrykt i en form som to-fire eller en- -ved-to. Når huseiere ta på hjem-forbedringsprosjekter, er dimensjonale trelast ofte hva de ser etter først. Kjenne dimensjonering standarder vil hjelpe i å velge riktig trelast.

Bruksanvisning


•  Lær hva de dimensjonale målinger viser til. En to-til-fire målinger, henviser, i rekkefølge, til tykkelsen av trelast og bredden i inches.

•  Foreta justeringer for prosjektet. Begrepet to-by-fire faktisk refererer til målinger av trelast når det først ble malt. Den mister omtrent en halv tomme etter tørking og sliping, noe som gjør selve målingen ca 1 1/2 med 3 1/2 inches.

•  Mål dimensjonene som trengs for prosjektet. De viktigste dimensjoner er mest sannsynlig ikke tykkelsen eller bredden av trelast, men dette bør tas i betraktning. Den viktigste målingen er sannsynligvis lengde. Hvis du ikke kan kutte trelast hjemme, kan du kjøpe den på riktig lengde for prosjektet og har det kuttet hvor du kjøper den.

•  Bruk trelast som måler hva prosjektet faktisk krever. For eksempel, hvis du trenger å passe på trelast i en bredde på cirka tre inches, deretter tømmer som måler en ekte 3 1/2 inches i bredden vil ikke fungere. Bruk riktig størrelse.