Vann vil ikke renne fra Badekar


Vann vil ikke renne fra Badekar

Vanligvis når du åpner et badekar avløp, vil vannet renne ut over perioden på noen få minutter. Når vannet sitter i ro, må du finne årsaken til den manglende drenering og løse problemet. Hvis du ikke klarer å løse problemet selv, ta kontakt med en rørlegger for profesjonell hjelp.

Stopper Adjustment


Innebygd badekar stoppere over tid vil komme ut av justering, noe som får dem til å enten tillate vann å flykte gjennom karet renne når proppen er ment å være lukket, eller stopperen vil sitte for lavt i avløpet og ikke la vannet renne ut av karet. Gripe kantene av propp og trekke den og leddsammenstillingen er festet til den ut av sluket. Hvis proppen ikke skulle løfte opp nok, vil vannet umiddelbart begynne å renne ut. Dreie mutteren på undersiden av stopperen, slik at stopperen ligger høyere i avløpet.

Clog


Badekar avløp utvikle tresko over lange perioder av gangen. Hår, såperester og annet rusk skyller ned i vasken, men ikke alle av det renner ut av avløpsrøret. I stedet noe av rusk fester seg til veggene i røret, samler langsomt inntil strømmen av avløpsvann er innsnevret. Hvis du legger merke til hvor fort vannet renner fra badekar, vil du være i stand til å fange tresko som de er forming, i stedet for å vente til sluket er helt stoppet opp, og du sitter igjen med skitne stående vann du kan ikke renne. Prøve å nå inn i avløp åpning enten med fingrene eller et par av nål nesen nebbtang og trekk ut alle rester du kan hente.

Stupe Drain


Når du vet badekar avløp har en tresko, bruke et stempel til å legge press på røret, løsner den tette fra sin plass. Fukt en fille ned og dytte den inn i karet spildreneringsåpningen. Belegge kantene av stempelet kopp med vaselin, hjelper koppen danner en tettere tetning mot bunnen av karet. Plasser kopp over dreneringsåpningen, skyv og dra i spaken harde minst 12 ganger.

Snake Drain


Bruk en renne slange eller auger å fjerne tøffere tresko fra badekaret renne. Trekk våt fille ut av overløp åpning, deretter bruke en skrutrekker til å fjerne skruene som holder sluket dekselet på plass. Trekk av dekselet sammen med kar stopper sin kobling som er festet til dekselet. Mate skruen inn i overløps avløp åpning som du dreie krank på håndtaket med klokken. Når du har presset stempelet utover P-fellen under karet, vri skruen er sveiv mot klokken og trekke den tilbake ut av sluket. Erstatt alt du fjernet fra karet, og deretter kjøre varmt vann i fem minutter for å skylle ut eventuelle rusk rester.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler