Hovudside

Hvordan bruke Sorte blomster i hagen

by Walther

Hvordan bruke Sorte blomster i hagen

Det finnes ingen sann sorte blomster i naturens verden, men det er blomsterfarger som er så mørke at de vises svart. Her er noen forslag til hvordan du kan bruke sorte blomster i hagen din - OK; blomster som er nesten svart!

Bruksanvisning


•  Sort blomster er et funn for den gotiske gartner, men kan også legge til et kunstnerisk preg til enhver hage. Du finner dem i ettårige og stauder, store og små. Sørg for at du plante svart blomstrende planter der de mørke blomster vil bli kontrastert med en lys eller fargerik bakgrunn som vil gjøre sine uvanlige fargen skiller seg ut.

•  Prøv salvia misfarges for et unikt utseende plante. Selv om den foretrekker temperaturer over midten av tjueårene i vinter, har dette anlegget subtile mørke blomster og blader med lyse, hvite under. Plante den der den vil bli i kontrast til en fargerik vegg å sette av de ekstreme svarte og hvite farger.

•  Uvanlig for en hvilken som helst blomst, fava bønne vilje blomst med svarte og hvite blomster. Selv om disse plantene er kun ettårige og vanligvis dyrket for de spiselige bønner, blomstene er bemerkelsesverdig og verdt å vokse i blomsterhagen, også.

•  Her er bare en håndfull av årlige planter som vil tilby sorte blomster.
Prøv 'Pennie Black' Nemophila, den sorte peon valmue, den svarte bratsj eller svart stemorsblomst.

•  Noen morsomme "svart" biennaler og stauder er den svarte Hollyhock, en "svart" rose som 'Black Baccara', Tulip 'Queen of Night ", Bearded iris' overtro ', Dahlia' Arabian Night ', Daylily (Hemerocallis)' Starling ', søt William (Dianthus) barbatus nigrescens' Sooty ', og en ny hybrid Hyacinth kalt "Midnight Mystique'.

•  Noen hage fashionistas sier at den svarte hagen er neste varme elementet i hagearbeid. Gjerne sorte blomster er sofistikerte, mystisk og gjøre en iøynefallende uttalelse. Bruk svart blomster samlet seg for effekt i hagen, eller prikk dem som aksenter mellom andre farger. For mer informasjon om hagearbeid og hvordan du bruker svart blomster i hagen din, kan du sjekke linkene oppført under Resources.