Hovudside

Hvordan kvitt en House of the Smell of Curry

by Walther

Hvordan kvitt en House of the Smell of Curry

Typisk er krydder som brukes til å lage karri stekt i varm olje. Varmen skaper damp som fyller hjemmet ditt med lukt. Disse damper kan bli absorbert av stoff, klær og til og med vegger. Lukten av karri kan bli fanget i huset i flere uker etter den første matlaging. Når jeg prøver å lindre ditt hjem av karri lukt, prøve noen naturlig lukt fjerning metoder som kan friske hjemmet ditt uten bruk av kjemikalier.

Bruksanvisning


•  Åpne dører og vinduer for å gi bedre luftsirkulasjon i hele huset.

•  Vask ned vegger med en blanding av en kopp vann og 2 ss. destillert hvit eddik. Bruk en myk klut og vask fra topp til bunn. Test blandingen i et lite synlig område. Hvis det oppstår skader, slutte å bruke.

•  hvitvaske gardiner som du normalt ville, men legge til 1/2 kopp destillert hvit eddik til skylling.

•  Lag en blanding av vann og destillert hvit eddik. Hell over i en sprayflaske. Spray stoppede møbler med blandingen til fuktig. Point fans mot møbler til hjelp i tørkeprosessen.

•  Kombiner 3 kopper destillert hvit eddik, 1 kopp vann og seks kanelstenger i en pott. Plasser potten på toppen av komfyren og bringe innholdet til en byll. Skru varmen til en lav innstilling for å holde innholdet småkoking. Småkoke i rundt fire timer. Kontroller innholdet med jevne mellomrom og sørge for at de ikke la det småkoke tørr.

•  Kok 2 kopper vann på ovnen din. Legg vanilje bønner eller vanilje ekstrakt til vannet og la det småkoke. Vanilje vil fylle hjemmet ditt med en søt aroma.