Hovudside

Bruker for gamle vindusrammer

by Walther

Bruker for gamle vindusrammer

Enten du skal skifte ut vinduene i hjemmet ditt med nye, energieffektive vinduer og ønsker å finne en måte å resirkulere de gamle vinduene, eller om du har snublet over noen gamle vindusrammer på en garasje salg eller loppemarked, kan du være på jakt for noen ideer om hva gjøre til med de gamle vindusrammer. Den gode nyheten er at gamle vindusrammer kan legge til en rustikk, lunefull stil til ethvert prosjekt.

Bilderammer


Gamle vindusrammer ser flott ut når de er montert på en vegg, og utformingen gir seg naturlig til å bli bilderammer. Henge en gammel vindusramme over en mindre størrelse lerret maleri for å skape en morsom finish for dine kunstverk. Du kan også lime en dekorativ matt på baksiden av et gammelt vindu for å ramme en favoritt familie fotografi eller et viktig dokument. Hvis du har en større vinduskarmen du ønsker å bruke, lage en collage av familiebilder, eller bygge en skyggen boksen ved å stifte eller spikre en del av kryssfiner eller lett balsam tre til baksiden av vinduskarmen.

Tabletop


RoboJunker.com foreslår å snu en gammel vindusramme i en tabell. Et bord laget av en gammel vindusramme er et møbel som er egnet enten innendørs eller utendørs, og det kan være en god samtale forrett. Hvis du har en gammel vindusramme med glass fortsatt i takt, ganske enkelt koble et sett med bordben til undersiden ved hjelp av treskruer. Velger å legge ved en gammel vindusramme til toppen av en eksisterende tabell for å endre utseendet og følelsen av den opprinnelige tabellen. For enda mindre oppstyr, prøver ganske enkelt å plassere en gammel vindusramme på toppen av en ottomanske eller salongbord som en skuff for å holde drikker eller blader.

Speil


Hvis du ikke har bruk for en bilderamme, prøver å snu en gammel vindusramme til et stilig, shabby-chic speil. Et glass montør kan installere et speil i en gammel vindusramme som mangler glasset, eller du kan be om at vindusglass fjernes til fordel for et glass eller akryl ark speil. Hvis du ønsker å skape en mer gjør-det-selv-stil speil ramme, prøver fôr ene siden av glasset med svart filt, eller dekke det i svart maling for å skape et speil effekt ut av eksisterende vindusglass.