Hovudside

Hjelp med et toalett tank som ikke vil fylle

by Walther

Hjelp med et toalett tank som ikke vil fylle

Et toalett tank som ikke vil fylle også vil ikke skylle, som gjengir hele toalett ubrukelig. Det finnes en rekke forskjellige muligheter til å se på når undersøker hvorfor et toalett tank ikke fylles, inkludert vannforsyning og delene inne i tanken.

Vannforsyning


Toalettet tanken er fylt med vann fra vanntilførselen i ditt hjem. Dette tilbudet kommer fra et rør som kalles en vannledning. Dette hoved kan enten kobles til en by eller kommunal vannforsyning eller, i tilfelle av en landlig beliggenhet, en brønn. Hovedventilen regulerer tilførselen gjennom hovedrøret. Kontrollere og sørge for at denne ventilen er slått på. Hvis hovedventilen er på og det er fortsatt ikke vann, ring din vann leverandør eller sjekke pumpeutstyr.

Knekk Hose Linje


En vanntilførselsslange forbinder vanntilførselsventilen til innløpet på undersiden av tanken. Disse slangene er fleksible slik at de kan bøyes i forskjellige konfigurasjoner. På grunn av denne fleksibiliteten, men disse slanger kan også knekkes opp. Når dette skjer, er vanntilførselen blokkeres og toalettet tank vil ikke fylle. Rett ut eventuelle knekk slangelinjer for å få vannet flyter igjen.

Bad Fyll Valve


Påfyllingsventilen er den ligaen inne i tanken som fyller opp tanken etter en flush. Bunnen av ventilen stikker ut fra tanken og er gjenget slik at vanntilførselsslangen kan festes til enden. Moderne fylleventilene er utstyrt med anti-hevert-teknologi, slik at vann ikke blir sugd tilbake inn i vanntilførselen gjennom påfyllingsventilen. Fyll ventiler kan svikte av og til, slik at tanken ikke å fylle (eller fyll). Bytte ut en dårlig fylleventil for en ny.

Stuck Float


Flottøren kobles til påfyllingsventilen og lar ventilen vite når du skal stoppe fylling. Moderne flyter er innlemmet i fylleventilen og har en smultring typen form, slik at de passer rundt ventilen. Eldre stil flyter sitter ved enden av en flottør stang koblet til toppen av fylleventilen. Flottørventiler kan tidvis holde seg, noe som gjør feilen fylleventilen. En rask jiggle av flottøren kan vanligvis løse dette problemet.