Hovudside

Hvordan lage en tabell Saw Fence Og Rail

by Walther

Hvordan lage en tabell Saw Fence Og Rail

For et bord så å klippe nøyaktig, må sagen gjerde kunne forbli helt parallelt med bladet i alle posisjoner på bordet. Når låses i ønsket posisjon, bør låsemekanismen ikke tillate gjerdet å gli, eller bør det være noe utslag fra forsiden til baksiden. Noen av disse manglene kan skape farlige kast når du skjærer med sagen. Du kan lage en bordsag gjerde og jernbane som har disse ønskede kvaliteter og kan tilpasse seg nesten enhver type bordsag.

Bruksanvisning


•  Mål avstanden fra venstre side av tabellen så er tabellen til høyre side av bordet med et målebånd.

•  Skjær en del av 1-tommers vinkeljern og en del av 2-tommers med 3-tommers rektangulære rør til den lengden du bestemt tidligere med en baufil.

•  Hold den delen av slangen mot forkanten av tabellen så, med 3-tommers siden opp. Den øvre kanten av slangen skal være ca 1/2 cm under toppen av sagen tabellen. Hullplasseringene mark fra kanten av sagen mot torget rør med en blyant.

•  Drill bolthull på de avmerkede stedene på firkantrør ved hjelp av en elektrisk drill. Deretter fester du slangen til forkanten av tabellen så med skruer, skiver, låseskiver og muttere. Stram mutterne bare på dette punktet.

•  Hold vinkeljern mot ryggskinnen på sagbordet, og den utstående delen av vinkeljernet i flukt med bordplaten. Steder mark hull på vinkeljern, deretter bore hull og montere vinkeljern med skruer, skiver, låseskiver og muttere. Igjen, bare hånd stramme mutterne på dette stadiet.

•  Still gjerdet montering på bordplaten, med låsemekanismen på forkanten av sagen. Justere høyden på den fremre rør og bakre skinne slik at gjerdet er plassert bare litt over sagbordet ved hvilken som helst posisjon langs skinnen. Når du har gjort de nødvendige justeringer, stram bolter og muttere for å låse slangen og vinkeljern på plass.

•  Skyv gjerdet til en posisjon hvor den ene kanten av gjerdet er på linje med kanten av en av sagens gjæringsspilleautomater. Stram gjerdet låsemekanisme, og føler langs skjæringspunktet mellom gjerdet og gjæringssporet med fingeren. Gjerdet og gjæringssporet bør perfekt justert. Dersom gjerdet er vinklet litt til høyre, løsne låsemekanismen og skru justeringsskruen på høyre side av låsemekanismen med en umbrakonøkkel. Dersom gjerdet er vinklet litt til venstre, justerer venstre justeringsskruen. Hold gjør justeringer inntil gjerdet og gjæringssporet er perfekt justert.

•  Løft bordet sagblad og gjøre en test kutt. Sagen bør kutte jevnt uten binding, eller bør den kanten av brettet lette bort fra gjerdet, samtidig som kuttet.