Hovudside

Slik fjerner lukt fra Plastic Storage Containers

by Walther

Slik fjerner lukt fra Plastic Storage Containers

Plast lagring beholdere er stor for lagring leftover mat eller måltider på farten. Lufttett av lokkene av disse plastbeholdere låser ut luft, holde maten inne frisk lenger. Disse samme lufttette pakninger også holde og holde på sterke mat lukt lenge etter at maten er fjernet fra beholderen. Fjerne disse sterk lukt fra plastbeholdere er en svært enkel oppgave som oppnås med vanlige husholdningsartikler.

Bruksanvisning


•  Fjern eventuelle matrestene partikler fra plastbeholder. Vask plastbeholder med varmt vann og oppvaskmiddel.

•  Fyll plastbeholder med to kopper veldig varmt vann. Hell 1/2 kopp natron i plastbeholder fylt med varmt vann, og legg på lokket. Tillate plastbeholderen til å sitte over natten med denne natron løsning. Den natron vil fjerne lukt plastbeholderen og fjerne mat lukt.

•  Tøm og skyll plastbeholderen med varmt vann. Hvis mat lukt er borte fra plastbeholderen, er du ferdig. Hvis ikke, gå videre til de neste trinnene.

•  krølle opp en stor del av avisen med sort skrift bare, ingen farget blekk. Dryss ballen av avisen med vann. Plasser avisen i en ren og tørr plastbeholder, og legg på lokket igjen. Den svarte avis blekk inneholder kull som absorberer sterk mat lukt. Tillate plastbeholderen til å forbli sånn over natten.

•  Fjern sammenkrøllet avispapir fra plastbeholderen. Vask plastbeholder med varmt vann og oppvaskmiddel. Hvis lukt er fortsatt til stede i beholderen, gå videre til neste trinn.

•  Hell 1/2 kopp hvit eddik i plastbeholder. Bruk en svamp til å swish og pensle hvit eddik rundt innsiden av plastbeholderen. Hell ut overflødig hvit eddik, men beholde eddik-gjennomvåt svamp inne i containeren. Sett lokket på beholderen, og la det sitte over natten.

•  Fjern eddik svamp fra plastbeholderen. Skyll beholderen med varmt vann. Plasser 02:58 dråper oppvaskmiddel i beholderen, og bruke en ren, fuktig svamp til å vaske den innvendig. Skyll ut alle såperester med varmt vann, og tørk plastboks med en lofri klut.

Tips og advarsler


  • Hell 1 til 2 ss. av salt inn i en tom og vasket beholder. Fukt en svamp med vann og skrubbe plastbeholder, ved hjelp av salt for å fjerne små matpartikler riper i plasten.
  • Butikk plastbeholdere med sine lokkene fjernet slik at luften kan sirkulere gjennom det indre.