Hovudside

Hvordan legge ved en Sink

by Walther

Hvordan legge ved en Sink

En ombygging jobb på kjøkkenet er ikke komplett uten å legge til en ny vask til benken. En ny vask kan legge til en skinnende, moderne preg til kjøkkenet eller et rustikt utseende med støpejerns. Installere en vask krever grundige forberedelser. Urettmessige målinger kan forårsake kostbare feil. En dårlig kutt kan ødelegge en hel benkeplate. Mål to ganger og kuttet en gang er den beste regelen for dette prosjektet. Etter skjæring, hooking opp vasken er den enkel oppgave.

Bruksanvisning


•  Plasser papiret cut-out følger med vasken på benken. Mange vasker kommer med et papir cut-out for å hjelpe til med å kutte benkeplate. Snu vasken opp ned og plassere den på benken hvis en papirføreren ikke er inkludert. Plasser maskeringstape under leppen av vasken. Tegn en skisse av vasken på maskeringstape.

•  Monter en stikksag med en 3/8-tommers blad og begynne å skjære langs omrisset. Skjær forsiden og baksiden av oppsettet først. Fest et langt trestykke som strekker seg fra fronten av utformingen til baksiden på undersiden av vasken når kuttene er gjort for å hindre telleren fra å festes. Sag ut hullet.

•  Sett endene av kranen i vasken og sikre det på plass ved å tre låsemuttere på plass ved hjelp av en skiftenøkkel.

•  Gni en golfball-størrelse stykke rørlegger er kitt mellom hendene til en slange form. Pakk rørlegger er kitt under leppen av vasken sil og sett silen i vasken renne hull. Fester den nedre delen av silen på gjengene på toppstykket. Ta av kitt som spruter ut med fingrene.

•  Påfør en perle av silikon caulk rundt kanten av vasken. Snu vask over og sett den inn i hullet.

•  Stram mutterne med en skiftenøkkel for de fleksible forsyningslinjer fra kranen til forsyningslinjene under vasken.

•  Dry passe avløpet montering og markere hvor det må kuttes. Påfør rørlegger er lim på innsiden av beslagene gang kuttet og passe avløpet sammen. Fest avløp til silen med en skiftenøkkel.