Hovudside

Salat Planting Instruksjoner

by Walther

Salat Planting Instruksjoner

Salat er en kul-sesong avling som utfører best dyrkes i temperaturer mellom 45 og 80 grader Fahrenheit. Det presterer godt plantet i høsten og våren hager. Salat varianter inkluderer hode, romersk, blad og butter. Gartnere har mange sorten valg innenfor hver variasjon. Velg en rekke hardføre til dine spesielle værforhold. Blad og romersk varianter er godt egnet for konsekvent varme strøk. Hode og butter typer er tolerant for kaldere forhold. Planting salat er relativt enkel, og det krever ikke en stor hage for å dyrke en vellykket avling.

Bruksanvisning


•  Rengjør en hageflekk for dyrking av salat som ligger i full sol, med godt drenert jord. Behandle uønsket vegetasjon med ugressmiddel for å drepe det, eller fjerne ved hakking eller raking det fra nettstedet.

•  Løsne de 10 inches av jord ved hjelp av en hakke, spade eller hard rake. Berike hagejord med organiske stoffer ved å jobbe kompost eller husdyrgjødsel inn i den. Grave tre inches av organisk stoff seks inches i jorda.

•  Rake området til nivå hagens jord. Bruk en pinne eller et annet objekt til mark og utpeke en planting rad. Space flere salat rader ca 30 cm fra hverandre.

•  Spread £ 1 av 10-10-10 gjødsel over plantestedet og rake i jorda. Påfør et ekstra kilo gjødsel til raden etter planting, spre det jevnt nedover sidene og endene av raden. Spre produktet ned tidige sider, holde den 4 inches bort fra transplantasjoner eller frø. Anvende gjødselen til endene av raden, og holder den 2 inches unna fra planter eller frø.

•  Plant salat frø 01.04 til 03.08 inches dyp, med tanke på salat variasjon og frø pakkeinstruksjoner. Plante salat transplantasjoner på den dybden den vokste i cellen pakke eller container. Plass romano transplantasjoner 10 inches hverandre, bladrike typer seks inches hverandre og overskriften typer en fot fra hverandre.

•  Tynne salat frøplanter rekk 3 til 4 inches i høyden. Tynne salat frøplanter til samme avstand som salat transplantasjoner, vurderer variasjon. Avklipt spirene av til bakkenivå ved hjelp av saks eller beskjæringssakser.

•  Vann salat frø eller transplantasjoner etter planting. Vanne jorda jevnlig, holde den fuktig og ikke slik at det å bli tørr. Dyrke salat i fuktig jord for best mulig ytelse i planter.

•  Spre 2 til 3 inches av mulch rundt salatplanter, holde den av bladverket. Layer teknings jevnt, da det reduserer ugress og bidrar til å holde fuktighet i jordsmonnet.

Tips og advarsler


  • Høste alle typer salat i løpet av de kjølige, morgentimene når plantene er lubben og ikke visnet. Bruk saks eller beskjæringssakser å klippe av den ønskede delen av anlegget.
  • Avhengig av salat typen, frø vanligvis spire i løpet av en uke.
  • Behandler skadedyr som bladlus eller larver med et insektmiddel produktet trygt for bruk på en bestemt sort salat du vokser.