Hovudside

Hvordan spare en Young Palm Tree

by Walther

Hvordan spare en Young Palm Tree

Unge palmer kan lide av en rekke problemer. Noen av de mer vanlige problemer inkluderer skadedyr, over- eller under befruktning, problemer jord og dårlig vanning praksis. Hvis fanget i tid, kan du ta affære for å avhjelpe problemer og spare en ung palme som lider negative effekter fra forsømmelse eller feil vare.

Bruksanvisning


•  Beskjær noen døde blader fra treet. Disse kan ofte skjule en rekke skadedyr som kan være å skade treet. Vær forsiktig så du ikke over-sviske, som treet kan dø hvis du fjerner for mye av veksten. Ikke klippe av noen levende blader, spesielt mens treet er stresset. Kvitt deg med de demonblader så noen feil eller sykdommer i dem vil ikke re-søke treet.

•  Kontroller jord for en opphoping av salter. En enkel saltholdighet meter vil indikere nivåer som kan være farlig for unge palmetre. Høye nivåer av salter i jordsmonnet kan føre til at treet for å slutte å vokse, utviser dårlig farge og mangel på handlekraft, og til slutt dø.

•  Mett jorda rundt palmen med store mengder vann ofte hvis jorda viser et høyt nivå av salter. Treet vil ikke være i stand til å bruke alt vannet, og den ekstra vil bære salter lenger ned i bakken, bort fra treets rot. For potte palmer, vil vannet bære overflødig salt ut av beholderen. Gjenta jord testing og stoppe gjennomvåt jord når saltholdighet tilbake til et trygt nivå.

•  Test næringsstoffer og pH i jorden ved å ta en jordprøve analysert. Ofte en ung palmetre vil ikke trives på grunn av feil befruktning. Bruk en balansert, slow-release gjødsel for å hjelpe håndflaten gjenvinne sin styrke. Palmer kan overleve i en rekke pH-betingelser, men ved bruk av mikronæringsstoffer er diktert av pH-verdien. Følg anvisningen på pakken for alle gjødsel.

•  Re-potten en ung palme som har vokst ut av sin container. Flaten kan lide syke effekter av å være root-bundet, og en overgang til en større pott vil hjelpe den til å gjenoppta full helse.

Tips og advarsler


  • La små palmer å tørke ut mellom hver vanning for best resultat.
  • Ditt fylke forlengelse tjenesten kan hjelpe med jord analyse.
  • Ikke plasser gjødsel på røttene eller krone av et palmetre, som det kan brenne og skade anlegget. Ikke vanne en nylig transplantert treet i ca en og en halv måned etter transplantasjonen, for å gi det tid å komme seg etter endringen.