Hovudside

Kan Kaniner Spis Kalanchoe Plant?

by Walther

Kan Kaniner Spis Kalanchoe Plant?

Visjoner om kaniner gumlet på gulrøtter og salatblader er ikke bare en søt bilde, ita € ™ s en nøyaktig ett. Men en sulten kanin også vil knaske på kalanchoe og andre planter som er til rådighet. Mens anlegget kan være nærende, er det ikke det tryggeste. Gartnere som har dyr i deres landskapet bør ta forholdsregler for å beskytte anlegget og kaninene som kan spise dem.

Om Kalanchoe


Omtrent 150 til 200 arter av anlegget er i eksistens, og de fleste vokser tykke, grønne blader og klynger av blomster som varierer i farge fra rød, rosa, gul, oransje og hvit. Blomster, som kan bli tvunget til enhver tid, kan vare fra flere uker til måneder.

Farlig for Rabbits


Kalanchoe er ikke trygt for kaniner å spise fordi det inneholder giftstoffer som kan alvorlig svekke dyrets helse. Den inneholder toksiner bufodienalides. Blomstene er giftigere enn stilkene, blader og røtter.

Effekter på Rabbits


Minimal inntak av anlegget kan forårsake gastrointestinal irritasjon, inkludert brekninger og diaré, og effektene vil fremgå noen få timer etter inntak, i henhold til aspca. Betydelig inntak av anlegget kan føre til hjerteproblemer som påvirker hjerterytmen og hastighet.

Avskrekke Rabbits


En rekke strategier er tilgjengelig for å holde kaniner unna kalanchoe. The National Gardening Association anbefaler plassering smuldret hønsenetting rundt plantene. Kaniner holde seg borte fra området fordi de ikke ønsker å få sine føtter fast i ledningen. Kommersielle repellents som gir en stygg lukt også kan holde kaniner i sjakk. Hvis det er mulig, å bygge en barriere fremstilt av trådmateriale, dannes det i sylindrisk form og plass rundt plantene.