Hovudside

Hvordan Design en oppvask Hage

by Walther

Hvordan Design en oppvask Hage

Legg en tallerken hage til din innendørs dekor for å lage en miniatyr landskap i ditt hjem. Dish hager bruker en rekke innendørs anlegg plassert tett sammen i en lukket beholder. De fleste oppvask hager bare omfatte løvverk planter, noen entusiaster sette en blomstrende fiolett i beholderen for å legge til farge. Blomsterbutikker selger oppvask hager som gaver eller dekorative aksenter, men du kan lage din egen for en brøkdel av prisen.

Bruksanvisning


Hvordan Design en oppvask Hage


•  Velg innendørs potteplanter fra et hagesenter som tåler lysforholdene i den foretrukne plasseringen av ditt hjem. Utforme en tallerken hage er basert på personlige preferanser. De eneste komponenter av en tallerken hage inkluderer fatet og tett linjeavstand beplantning innenfor begrenset container.

•  Velg en beholder for parabolen din hage. Undersøke bunnen av beholderen for å se etter dreneringshull. Lage hull i bunnen av fatet hvis det er mulig og bruke en plast plante skuffen for å beskytte møbler. Keramiske beholdere krever en dreneringsfeltet under jorda for å hindre over-vanning.

•  Plasser en 1- til 2-tommers lag av ert grus på bunnen av fatet. Det vil ikke skade plantene dine selv om du har dreneringshull i beholderen din.

•  Vann de små houseplant beholdere før planting. Dette vil løsne jorda rundt plantene for å gjøre fjerning fra plast potter enklere.

•  Hell potting jord inn i beholderen inntil halvfull. Klem plastblomsterpotter å løsne røttene og forsiktig løfte dem planter ut ved å ta tak i bunnen av stammen.

•  Plasser plantene inne fatet hage. Tradisjonelle parabolen hagene har høyere planter som toppene i den bakre delen av fatet med mindre planter og vinstokker mot fronten. Plasser de løse planter. Eføy og vinstokker ser best rundt kantene fordi disse plantene har en tendens til å utvide og sti. Bregner og moser legge en levende grønn kontrast når parret med spraglete blad planter. Fortrenge plantene sammen for å skape en kontinuerlig hage av grønne blader.

•  Dig små hull i potting jord og plante hver plante. Sørg for å dekke røttene, og legger mer plantejord og trykke på jord for å fjerne luftlommer. Fyll fatet hagen til like under kanten av beholderen.

•  Legg unike funksjoner til parabolen hagen ved hjelp av eventuelle gjenværende ert grus for å dekke synlig jord. Du kan legge større aksent steiner for karakter eller en lunefull liten statue.

•  Vann fatet hagen til jorda er fuktig. Siden plassering er så stramt, nøye overvåke hvor ofte du vann. Misting plantene med en sprøyte annenhver dag vil bidra til å forhindre over-vanning, men du vil fortsatt trenger å vanne fatet hagen innimellom.