Hovudside

Design Ideer for Flower & grønnsakshager

by Walther

Design Ideer for Flower & grønnsakshager

Det er uendelige måter å designe en grønnsak eller en blomsterhage. Skyggen hager, hyttehager, container hager "salsa hager" og små-tomten grønnsakshager er bare noen av måtene å holde hage interessant, produktiv og avslappende. Lag hager er stor eller liten som du velger med morsomme aksenter, vann funksjoner og betong skulptur og mer.

Shade Hage


Skyggen hager legge lysstyrke og grøntområder til en bakgård meste dekket i skygge. Bruk rikelig med kompost med hver plante for å fremme sterk vekst. Skyggen hager krever dypere vanning i motsetning til lys hyppig vanning. Vanning som er "langsom og dyp" hjelper røttene bedre etablere seg mot ting som tørke. Velg en vanning system basert på hva slags planter og jord din skygge hagen har. Sett opp en vann-funksjonen som en liten dam eller fontene rundt i hagen for enkel tilgang vann, eller bruke et sprinkleranlegg eller drypp vanning for å sikre at området er alltid holdes fuktig. Dekorere med lyse stepping steiner og statuer, som mørke gjenstander ikke vil være merkbar i skyggen.

Container og Små Plot grønnsakshager


Liten hage tomter er ideell for den travle person som elsker å hage, men som har liten tid. Små plott også tillater plantene å vokse tettere sammen, noe som gir jord med skygge og gir mer fuktighet for å nå de avlinger. De er også lett å manøvrere og ta vare på. Plant dine favoritt grønnsaker og bruk mulch rundt avlingene for å holde fuktighet nivået høyt. Gjør veier til leksjon sjansene for å skade avlinger.
Container grønnsakshager passer omtrent hvor som helst og kan ordnes på noen måte. Større grønnsaker kan plantes uten å ta opp mye plass og aksenter som vann spitters (tilgjengelig på hage forsyne butikkene) kan brukes til å dekorere slike hager. De er også ideelt for noen å lære det grunnleggende av vegetabilsk hagearbeid.

Engelske Cottage Gardens


Engelsk hytte hager er en populær hagedesign som bruker "gammeldags" blomster som roser og hortensia. Alderen murstein eller utleggere lage en uteplass som krever lite stell og tilbyr jordfarger som kompliment blomster og bladverk. Betong, stein og tre skulpturer blir ofte brukt som er dekorative fuglekasser.

Salsa Lover hage


Den "Salsa Lover Garden" er perfekt for de som liker å lage sin egen salsa, og gir svar på spørsmålet om hva de skal gjøre med hagen din grønnsaker. Grave opp et område av hagen din etter at den siste av frost er borte, vanligvis i løpet av våren. Plante grønnsaker som paprika, rød chili peppers, jalapeno paprika, tomater, hvitløk og utfyllende urter som persille, oregano og basilikum.