Hovudside

Hvordan holde Dusjdører Clean

by Walther

Dusjdører kan bli skitten svært raskt. Kombinasjonen av varme og fuktighet gjør dusjer et ideelt miljø for mugg og mugg vekst. I tillegg til dette, når såpevann (spesielt vanlig bar såpe) sprut mot dusjdører og er ikke tørkes av, bygger såpe avskum opp. Mugg vekst og såpe avskum oppbygging kan skje uansett hvilket materiale (glass, frostet glass, eller vinyl) de er laget av.
Lys daglig vedlikehold, kombinert med en rask ukentlig og månedlig rengjøring, kan holde dusj ser så nær ny som mulig.

Bruksanvisning


•  Spray Dusjdører inne og ute en gang i uken med en eddik og vann eller et blekemiddel og vann. Eddik løsningen bør være en del eddik til 4 deler vann. Gjøre den sterkere eller svakere, avhengig av dine behov.
Blekemiddel og vann løsninger kan gjøres ved hjelp av så lite som en del blekemiddel til 10 deler vann. Dette er tilstrekkelig til å drepe de fleste bakterier og bør bidra til å drepe eksisterende mugg og hindre ny mugg fra forming.
La løsningen stå i 10 minutter. Tørk deretter med en svamp.

•  Helt skylledusjdører med varmt vann og spray dem med Windex en gang i måneden. Skyll spesielt godt før påføring Windex hvis du tidligere har brukt blekemiddel. Ammoniakk og blekemiddel blandet kan skape svært giftig røyk.

•  Tørk ned dører fra bunnen til toppen for å tørke Windex. Ved hjelp av en myk klut håndkle snarere enn papirhåndklær vil bedre hindre striper.

•  Nal Dusjdører etter hver dusj. Dette bidrar til å fjerne såperester og hindrer vann flekker og striper på dørene i mellom ukentlig og månedlig rengjøring.

•  Ventiler badet godt etter hver dusj. I tillegg til å bruke nal og de ukentlige og månedlige rengjøringsmidler, mer luft sirkulere vil kutte ned sjansen for mugg forming på dører.

Tips og advarsler


  • Hvis det er mulig, skyll Dusjdører med rent vann før du bruker nal - dette vil ytterligere kutte ned på såperester dulling doors.If dine dusjdører er den typen på spor i stedet for hengsler, husk å skylle ut sporene en gang i en mens too.For dusjdører med tung såpe avskum buildup, en innledende rengjøring med en kjemisk spray-on, for eksempel flytende Comet, eller et annet produkt spesielt for såpe avskum, kan være nødvendig.
  • Husk - ikke bruk noen ammoniakk basert renere på dørene hvis du vanligvis bruker blekemiddel, med mindre du skylle dører grundig first.Avoid bruke slipende rengjøringsmidler på glass dusjdører - mange vil ripe glass.