Hovudside

Bruk av klor i Pools

by Walther

Bruk av klor i Pools

Svømmebasseng eiere i det 21. århundre har flere forskjellige bassengvannet desinfeksjonsmetoder tilgjengelig for dem. Et par metoder gjør ingen reell bruk av desinfiserende kjemikalier i det hele tatt, faktisk. Men for de aller fleste av pool eiere, er prøvd-og-sann desinfiserende kjemisk valg fortsatt klor. Og en grunn til klor er fortsatt mye brukt i bassengene er på grunn av sin stabilitet og bekvemmelighet. I tillegg er klor relativt billig i forhold til andre basseng desinfeksjonsmidler.

Klorering


Det handler om å innføre kjemisk desinfeksjonsmiddel klor inn i en pool vann kalles klorering. For svømmebassenger, må klorering for å være en regelmessig dyktig faktum av livet. Tross alt, er vann en ideell grobunn for bakterier og organisk materiale. Heldigvis er klor en kraftig desinfeksjonsmiddel som kan gjøre et basseng eierens livet mye enklere. En annen opp til pool klor er at bare en relativt liten mengde det er nødvendig for å holde bassengvannet rent og hygienisk.

Sikkerhet


Ingen pool eier bør aldri gjør feil i behandling av klor som en slags godartet stoff. Faktisk er klor klassifisert som farlig gods og skal alltid behandles med omsorg og respekt. Pool eiere bør passe på å følge klor container instruksjoner så tett som mulig. For en, er klor ekstremt harde på et høyt nivå, og svømmere kan oppleve problemer fra det, inkludert hud og irritasjon i øynene.

Klor Dosering


Svømmebasseng klor nivåer bør opprettholdes på om lag 2 deler per million (ppm); 1 ppm til 3 ppm er et akseptabelt område, men klor bør ikke være mye lavere eller høyere enn de to figurer. Når klor er under 1 ppm, vil det ikke være nok tilgjengelig klor for å bekjempe plutselig bakterievekst eller innføring av alger. Når klor er for høy, vil tøffe pool klor lukt begynne å intensivere til ubehagelig nivå. Også tidligere nevnte svømmer helsespørsmål vil begynne å vises.

Betraktninger


Kontrollere klor bruk i bassengene ved å koble den med riktig pH nivåer samt en god klor stabilisator kontroll kjemisk. Riktige pH-nivåer i et basseng vil gå en lang vei mot å hindre problemer med for lav eller for høye klor nivåer, for en. Holde pH i et basseng på mellom 7 og 8. En pH på 7.4 til 7.6 er best. PH-verdien kan økes ved tilsetning av natriumbikarbonat og senkes ved tilsetning av saltsyre (MA).

Cyanursyre


Den vanligste formen for klor stabilisator kjemiske for bruk i svømmebasseng er cyanursyre (CA). Som saltsyre, det er bare tilgjengelig fra svømmebasseng forsyne butikkene. Følg alle pakken retninger for riktig bruk. Mange er ikke nødvendig heller, for å stabilisere pool klor. Slik stabilisering er nødvendig fordi klor i bassenger er utsatt for spredning fra direkte sollys. CA vil fungere som en figurativ sunblock, hjelpe klor for å forbli effektiv i utførelsen av dens desinfeksjon plikter.