Hovudside

Når Do sitrustrær bære frukt?

by Walther

Når Do sitrustrær bære frukt?

Sitrustrær trives innendørs og i varmt klima, slik at noen varianter å bære frukter i løpet av året. Innendørs sitrustrær kan bære frukt et par måneder etter planting, mens utendørs trær ikke bære frukter før den tredje sesongen etter planting, ifølge Texas A & M University.

Lime


Ifølge Purdue University, populære lime tre varianter, som den meksikanske eller key lime, kan bære frukt året rundt. Men dens høysesongene oppstå i de tidlige sommermånedene mai og juni og de tidlige vintermånedene november og desember.

Sitron


Sitrontrær også en tendens til å blomstre året rundt, spesielt Ponderosa variasjon. Men deres modning timeplan setter peak høsting måneder i august til februar for varianter som Eureka og Lisboa sitroner.

Grapefrukt


Grapefrukt trær bære frukter på sensommeren og høsten måneder. Hogst ofte plukke hvite og røde grapefrukt varianter gjennom slutten av høsten og vinteren. Men ifølge University of Arizona, er noen grapefrukt typer beste plukket etter modning på grenen i løpet av vårmånedene, når deres surhet er lav.

Orange


De fleste oransje varianter ligne hverandres fruktbærende tidsplaner. Navle, søte og burgunder appelsintrær bære frukter i løpet av høsten, slik at for en vinter avling, mens Valencia appelsiner produsere frukt sent og ikke modnes før tidlig på våren.