Hovudside

Informasjon om White Willow Bark

by Walther

White willow bark er en tradisjonell urtemedisin. Det har vært brukt i flere tusen år som en behandling for feber og hevelse. Mange mennesker fortsatt bruke urt som en smertestillende.

Spesifikasjoner


White willow bark er den vanligste ingrediensen i pulverisert, tørket eller flytende willow bark. Andre ingredienser inkluderer gråtende selje, crack selje eller svart willow bark, blant andre. Willow bark inneholder et kjemikalie som kalles salicin som er kjemisk ligner på aspirin. White willow bark ble brukt til å utvikle aspirin på 1800-tallet.

Fordeler


Folk tar white willow bark som et alternativ til aspirin. Det er nyttig for å lindre smerten forbundet med tilstander som revmatoid artritt, Artrose og migrene. Willow bark er mindre skadelig for magen enn aspirin, i henhold til NYU Langone Medical Center. Urten har også antioksidant og immun-boosting egenskaper.

Betraktninger


Kvinner som er gravide eller ammende bør ikke bruke willow bark. Barn under 16 år står i fare for en farlig aspirin relatert tilstand kalt Reyes syndrom og bør ikke ta willow bark. Bivirkninger, men vanligvis mild, kan inkludere magen ubehag eller irritasjon, hudutslett, øresus eller nyre betennelse. Willow bark kan også forstyrre med medisiner, slik at pasienter bør konsultere lege før du bruker urten.