Hovudside

Slik fjerner Polident

by Walther

Polident er et produkt som kan brukes til å rengjøre og bleke partielle proteser samt fullt sett. Det finnes forskjellige merker av Polident som kan brukes for å bli kvitt lukt samt gi frisk pust. Etter bruk av produktet, vil du ønsker å fjerne Polident fra proteser for å unngå inntak av produktets rester.

Bruksanvisning


•  Slipp Polident tablett i en beholder med varmt vann for å rengjøre proteser. Beholderen må være stor nok til å passe proteser. Plasser proteser i blandingen for den rettede tid angitt på emballasjen. Noen av Polident produkter krever bare noen minutter å fungere, men andre sier å holde proteser i over natten.

•  Fjern proteser fra Polident løsning. Avhende løsningen umiddelbart, og ikke bruke den til å rengjøre proteser igjen.

•  Kjør proteser under varmt vann i flere minutter for å sørge for at du fjerner Polident rest helt. Snu proteser rundt til begge sider for å sørge for at de er helt ren.

•  Kontroller at Polident er helt fjernet før du plasserer proteser tilbake inn i munnen din. Dette er ekstremt viktig siden Polident inneholder en bleking løsningen som kalles persulfate, som kan forårsake alvorlige allergiske reaksjoner hos brukerne. Slutte å bruke produktet umiddelbart hvis du har noen problemer med å puste, smerter, kramper eller svimmelhet, og rapportere disse symptomene til legen din.

Tips og advarsler


  • Bruk aldri Polident direkte i munnen for å rengjøre proteser. De må plasseres i en ren beholder for å kunne brukes på en sikker måte.