Hovudside

Hvordan å drepe bakterier

by Walther

Bakterier er mikroskopiske organismer som kan leve og trives på nesten alle overflater i hjemmet ditt. De fleste bakterier er harmløse. Men noen få kan forårsake sykdom, noen ganger alvorlige sykdommer som salmonella og kikhoste. Heldigvis i krigen mot bakterier, det er mange våpen i arsenalet ditt, og de fleste av dem er ekstremt billig og effektiv.

Bruksanvisning


•  Fyll en vanlig sprayflaske halvveis med rent vann og resten av veien med vanlig klorin. Dette 50/50 blanding er dødelig for de fleste vanlige bakterier. Spray på en hard overflate, fra kjøkkenbenkeplater og ovner til dusj fliser. På kjøkkenet, spray og tørk blandingen av av overflater med tørkepapir. La den stå på dusj fliser å drepe mugg og mold. Ikke bruk denne spray rundt møbler og tekstiler.

•  Vask hendene ofte med anti-bakteriell håndsåpe. For best resultat følger kirurgiske praksis og skum dine hender og underarmer for en full 15 sekunder før du skyller av.

•  Tørk hardt underlag med anti-bakterielle våtservietter. Disse serviettene kan også brukes for hendene.

•  Sett full styrke rubbing alkohol inn i en liten sprayflaske. Hvis det er mulig å kjøpe den 91 prosent isopropanol. Spray på nesten alle overflater, inkludert møbler og tepper for å fjerne bakterier. Denne sprayen er også perfekt for hender og for å drepe bakterier på hardt underlag. Spray og la det lufttørke - ingen tørke nødvendig.

Tips og advarsler


  • Spray flasker med innhold av blekemiddel og vann vil forringes etter bare en uke til 10 dager. Å bevare flasken, tømme den etter hver bruk og skyll med rikelig med vann fra springen.
  • Ikke spray noen anti-bakterielle produkter i øynene og være forsiktig med å gni øynene med hender som bare har vært i kontakt med blekemiddel eller rensevæske.
  • Ikke drikke blekemiddel eller rensevæske. Hold det borte fra barn og små dyr.