Hovudside

Gjør det selv Pool Installasjon

by Walther

I dag, pool installasjon ikke lenger krever hjelp av en profesjonell entreprenør. Du kan installere ditt eget basseng i løpet av få dager eller uker, og også legge til noen svette egenkapital til ditt hjem. Men pool installasjon krever planlegging, og mange beslutninger må gjøres før installasjonen.

Planlegger du en Pool


Før du begynner å se for oss drømmen basseng, må du sette opp et budsjett. Med et budsjett, kan du finne et basseng som passer dine behov og ønsker, men er fortsatt innenfor din prisklasse. I budsjettet, sørg for å ha penger satt ikke bare for bassenget selv, men også for filtersystemet, dekk konstruksjon og planering.

Med budsjettet, kan du også bestemme om du har råd til en inground basseng eller en over bakken pool. Husk at en høy kvalitet aboveground basseng kan koste det samme som en billig, lav-kvalitet inground basseng. Pass på å velge den høyeste kvalitet på produktet som passer ditt budsjett; Ellers kan det billigere produktet ikke vare så lenge som du hadde håpet.

Inground Pool Installasjon


Hvis du velger å installere en inground basseng, kan det være ideelt å kjøpe en inground basseng kit. Disse pakkene kommer med materialer og instrukser som er nødvendige for å bygge bassenget. Du kan leie en bulldoser gjennom en lokal entreprenør til å starte prosjektet.

Når du har gravd ut området, kan du bruke den medfølgende vegger for å begynne å sette sammen din nye inground basseng. Pass på å følge instruksjonene godt nok og ikke gjør noen unødvendige justeringer. Du tror kanskje du kan gjøre bassenget dypere, men kit kanskje ikke plass til den ekstra foten av dybde. Etter bassenget veggene, installere avløp, avløp og basseng filter som spesifisert av instruksjonene.

Deretter kan gulvet i bassenget legges hjelp Vask utslippssementblanding. Tillat alle konkreter til helt tørre før du går videre til neste trinn. Sist, installere bassenget liner, fylle bassenget og fyll i området rundt bassenget ved hjelp av omfyllingsmasse og sement. Hvis du planlegger landskaps eller et basseng dekk, kan dette også bli installert.

Aboveground Pool Installasjon


En aboveground pool er ofte rimeligere og raskere å installere sammenlignet med en inground basseng. Over bakken bassenger er også tilgjengelig i kit form, og til å begynne, må du også grave ut torv i det valgte området. Etter torv fjerning, kan du jevne ut bakken ved hjelp av en finkornet byggmester sand. Minimum to inches av byggherrens sand vil sikre en jevn, jevn overflate for bassenget.

Deretter kan du legge grunnlaget for bassenget rammen med patio steiner som vil støtte bassenget innlegg. Sørg for å jevne ut hver stein før montering bassenget ramme. Din aboveground pool kit vil komme med instruksjoner for din individuelle basseng, så sørg for å følge alle retninger som spesifisert av produsenten. Til slutt, fylle bassenget og nyte.