Hovudside

Hvordan å bli klar for en Emergency

by Walther

Hvordan å bli klar for en Emergency

Med naturlige og menneskeskapte katastrofer en moderne Faktisk kan en samlet nødssituasjon kit stå deg til god nytte. Føderale og statlige myndigheter har satt sammen sine anbefalinger på viktige elementer for å opprettholde du og din familie hjemme som deg ly i et nødstilfelle. Hvis det er mulig, holde nødssituasjon kit i en lett tilgjengelig container eller skap, anbefaler byrådet i Boston.

Bruksanvisning


•  Hold minst $ 100 i kontanter, helst i små regninger. I hele byen strømbrudd, kan enkelte butikker holde åpent og kan ikke ta kredittkort eller sjekker.

•  Lagre vann i 2-liters eller en gallon flasker eller beholdere. Denne størrelsen er lett å transportere og bruke. Sette av en gallon per person per dag. Sett vanlig vann fra springen i flaskene og holde dem på et mørkt sted. Friske vannet hver to eller tre år bare for å være sikker.

•  Hør på en hånd sveiv eller batteridrevet radio og en NOAA vær radio med et lydsignal. Legg ekstra batterier. Se etter en radio med god lydkvalitet som kan betjenes med hansker som fungerer på D batterier.

•  Samle nøkkelring LED lykter, en for hver person i familien din. Pæren vil vare 100.000 timer og brytes ikke når droppet som vanlig lommelykt pærer. Legg et større vanntett LED-lommelykt og en LED-lykt. Lykten er vanligvis ikke så lyssterk som en tvilling tube fluorescerende lanterne, men på høy, vil kjøre 120 timer på et enkelt sett med fire D batterier. På lav, kan de fungere som en nattlampe og kjøre mer enn 1000 timer.

•  Bruk en engangs butan lettere å starte branner å varme deg, for å lage mat eller å signalisere andre. Disse kommer i to typer, flint hjulet og piezoelektriske. Piezoelektriske lightere har en knapp du trykker på, mens flint hjulet type har et lite hjul du "roll" for å tenne gassen. Finn flint hjulet typen, som de er billigere og fungerer bedre etter å ha vært våt.

•  Cook med en butan komfyr. De fleste camping ovner er ikke trygt å bruke innendørs. I tillegg, hvite gass "pumpe opp" ovner, og propan gass ovner ta mye lengre tid å sette opp og er rotete og vanskelig å bruke. Butan ovner blir brukt som en hoved komfyr i boliger i deler av Asia. De fungerer som en vanlig gass rekkevidde. Drivstoff kan lagres inne, og du kan endre den i fem sekunder. De har elektrisk tenning som fungerer uten batterier, er trygge å bruke innendørs, kokk som en vanlig gasskomfyr og er UL godkjent.

•  Plasser en ledning hjem telefonen på din fasttelefon som ikke plugge inn i 110-volts stikkontakt i huset og dermed fungerer hvis strømmen går ut som. Hvis du bare har en mobiltelefon, må du ha en bil ledningen hendig slik at du kan lade den hvis strømmen er ute. I en alvorlig storskala nødsituasjon, vil mobiltelefoner fungerer mindre enn tre timer inntil cellene dør. Utpeke en ut-av-statlige kontaktperson å ringe.

•  Lag en takeaway liste over viktige ting å ta med deg hvis du trenger å forlate hjemmet på kort varsel. Hvis du kommer til en venns hus eller et krisesenter, trenger du en pose med ekstra klær, en tannbørste og andre personlige eiendeler. Hvis huset er i fare, vil du også trenger dine bilder og viktige papirer. Lag en liste for betydning og tape det til baksiden av soveromsdøren.