Hovudside

Slik fjerner Pet Flekker med eddik

by Walther

Slik fjerner Pet Flekker med eddik

Hvis du har et kjæledyr, oddsen er det er sporadisk ulykker for å rydde opp etter. Mens kommersielle produkter ren og fjerne pet flekker, kan du lage ditt eget kjæledyr flekken renere å bruke eddik og andre forsyninger som finnes i hjemmet. Bruk din hjemmelaget middel for å rengjøre flekken og fjerne alle spor av lukt, slik at kjæledyret ikke er tiltrukket tilbake til området. Rask fjerning er enklest, men enda eldre pet flekker kan med hell fjernet.

Bruksanvisning


•  Blot opp eventuell fuktighet ved hjelp av papirhåndklær. Kaste ut papirhåndklær som de blir tilsmusset. Fortsette å klatt med ferske tørkepapir før du har ryddet opp så mye av pet flekken som mulig.

•  Kombiner en del hvit eddik med en del vann i en bøtte eller sprayflaske. Hell eller spray eddik løsningen på pet flekken for å mette. Blot med tørkepapir eller støvsuge området med en våt vac til nesten tørr.

•  Dryss natron over pet flekken. Hell 1/2 kopp hydrogen peroxide over natron, deretter legge til 1 ts. oppvaskmiddel. Arbeid løsningen inn i flekken med en ren klut fuktet med vann, deretter la natron løsning for å tørke.

•  Fjern natron løsning fra området med et vakuum. Fluff opp teppe fiber med fingrene og tørk harde overflater med en ren klut fuktet med vann.

Tips og advarsler


  • Eddik fungerer som en lukt Neutralizer. Hvis rommet ditt lukter fra pet flekken, plasserer en bolle med eddik i rommet og la det sitte over natten.
  • Test et lite synlig område før du bruker hydrogen peroxide, som det kan bleke noen overflater.