Hovudside

Vil en snøstorm Drep en Eucalyptus Tree?

by Walther

Vil en snøstorm Drep en Eucalyptus Tree?

Native til Australia, eukalyptustrær trives i varme sørvestlige USA. Til tross for de vanligvis varme temperaturer der, disse områdene er fortsatt gjenstand for en og annen snøstorm som kan true livet av eukalyptustrær.

Hvorfor eukalyptustrær Die


Eukalyptustrær har vært dyrket i løpet av årene i bare de mest varme og fuktige miljøer, og etterlater dem godt beskyttet mot ekstrem varme, men hjelpeløs mot kalde temps. Fordi snøstormer bringe minusgrader og vanligvis en god del av dvelende frost, vil eukalyptustrær ofte dø i løpet av snøstormer.

Avgjøre om treet er død


Etter en snøstorm, kan en eucalyptus tre begynner å miste sine blader eller slå en kjedelig brun. Dette kan bety begynnelsen stadier av et dødt tre. Hold øye med peeling bark og en usunn brun farge under barken. Hvis treet er fortsatt grønt under den døde bark, er det sannsynlig fortsatt i live.

Fjerne døde trær


Døde eukalyptustrær er en alvorlig brannfare og må fjernes omgående. Borgere som forlater døde eukalyptustrær opp på deres eiendom kan få en billett fra deres lokale brannvesenet at de må fjerne de døde trær umiddelbart.