Hovudside

Hva kan brukes til å bli kvitt vann linje i en Toilet Bowl?

by Walther

Hva kan brukes til å bli kvitt vann linje i en Toilet Bowl?

Klosetter utvikle en linje fra vannet sitter i skålen. Denne linjen vises hvit, gul, brun eller oransje. Denne flekken kommer fra hardt vann, urin eller rust. Forhindre flekker ved å behandle vann for å sikre at det ikke inneholder overflødige mineraler som jern, magnesium og kalsium. Rengjøre toalettet ofte for å hindre at vannet linje ring fra å returnere.

Hvit eddik


Hvit eddik er naturlig desinfeksjonsmiddel som brukes til å fjerne bakterier og andre forurensninger fra din toalett. Det er også en mild syre som fjerner hardt vann og rust flekker. Å bruke den, tømme toalettet ved å slå av vannet og skylle den inntil toalettskålen er tom. Suge rene kluter eller papirhåndklær i hvit eddik og legg dem over ringen linje. La dem sitte i flere timer. Resoak kluter eller papirhåndklær som trengs hvis de tørker ut. Fjerne dem etter flere timer og skrubbe flekken borte.

Toalettbørste


Toalettbørster har lange håndtak og avrundet skrubbing hoder som gjør deg i stand til å nå dypt inne i toalettskålen uten å få hendene skitne. Bare bruke toalettet børste og vann for å skrubbe bort lys flekker. Bruk hvit eddik før skrubbing bort tøffere flekker som for eksempel rust. Skylle toalettet for å skylle. Også skylle toalettbørste med klart vann etter hver bruk for å hindre at det lukter.

Pimpstein


Pimpstein steiner er alternativer til toalettbørster. De har også større skrubbing makt og mer effektivt fjerne vanskelige flekker som satt i rust. For å bruke det, fukte pimpstein helt. Dette myker det nok til å hindre riper i toalettskålen. Hold pimpstein våt mens du arbeider. Skrubbe den over flekken til den er borte. Bruk en vaske pimpstein og velge en som har et håndtak for lettere tilgang i toalettskålen.

Sitrus Drink


Sure rengjøringsmidler fjerne kalk, hardt vann og rust flekker. De arbeider også med å fjerne urin flekker. Pulverisert sitrus drikker er sure og de danner en litt skurepulver som arbeider for å fjerne disse flekkene. Å bruke den, drenere toalettskålen. Strø pulverisert drink over vannlinjen flekken og la den sitte i minst en time. Skrubbe pulverisert drikke inn i flekken til den er borte. Slå vannet tilbake på og skylle toalettet før det skylles ren.