Hovudside

Hvordan lage en Clothes tørkestativ

by Walther

Hvordan lage en Clothes tørkestativ

En klær tørkestativ er et element som våte klær blir lagt på å tørke. Noen mennesker vil holde stativet i et rom i stedet for å forlate klær på en linje utenfor. Hvis du bor i små kvartaler og ikke har tilgang til en tørketrommel, er dette en av de beste måtene å være i stand til å tørke klær uten dem gjenværende fuktig for dager. Klær hjell kan være ganske lett å lage. Du kan få kreative og legge til flere nivåer til stativet hvis du velger, men for nå, her er noen grunnleggende trinn.

Bruksanvisning


•  Skjær fire stykker av eik 35 inches lang. Bore tre hull i hver trebit. Ett hull må være på 16 3/2 inches, deretter 25 tommer og siste hull på 33 5/8 inches.

•  Få fire stykker av 28 1/2-tommers eik kryssfiner. Bore fire hull i hver enkelt. Den første hull vil være på en halv inches, og deretter på 9 7/8 inches, en annen på 18 7/8 inches og den siste ved 27 inches.

•  Skjær åtte 20-tommers lange trestykker. Bore to hull i hver brikke. Den første hull vil være på en halv inches og den andre på 18 5/8 inches.

•  Runde av alle kantene av tre. Bruk sandpapir til sand kryssfiner og gjøre det glatt. Tørk veden ned med en fuktig klut for å fjerne støv eller partikler. Sette en finish på tre ved hjelp linolje. Sette brikkene til å tørke. Samle skruer til å feste klær tørkestativet sammen.

•  Begynn å skru bitene sammen. Begynn med å lage bunnen først og beveger seg mot toppen. Spiker en 11-tommers langt stykke til hver 35-tommers stykke i hullet på 25 inches. Gjør det samme for de andre tre lange stykker. Skru en 28 1/2-tommers stykke inn i ett langt stykke på slutten på 33 5/8 tommers måling. Gjør det samme for de andre tre stykker. Så lenge hver trebit vil ha to trestykker forbundet ved dette punktet.

•  Fortsett å skru delene sammen. Plukk opp to av de lange trestykker og matche dem sammen. Peker de to delene er festet mot hverandre og matche opp hullene. Skru dem sammen. Gjør det samme for de andre to lange stykker. Da vil du ha to sider av klær tørkestativet klar. Plasser en 20-tommers trestykket (med to hull) horisontalt forbinder den ene siden til den andre. Gjør det samme på motsatt side av stativet. Spiker endene på de 16 1/2 inches på de lange biter. Ta de to andre 20-tommers biter og spiker øverst horisontalt. Disse vil være hvor klærne skal henge til tørk.

•  Avslutt klær tørkestativet. Ta fire av de gjenværende 20-tommers biter og skru dem over den midtre delen av stativet.

Tips og advarsler


  • Sørg for å sette en slutt på veden, ellers kan det splintre.