Hovudside

Installere en Pool Vacuum

by Walther

Hvilken som er for deg?


Ikke alle automatiske basseng vakuumsystemer er de samme. Det er en forskjell mellom de som er beregnet for bruk i en betong i bakken basseng, og det som er nødvendig for en vinyl foret bassenget. Innenfor disse kategoriene er det et ytterligere særpreg i henhold til størrelsen av bassenget er det nødvendig å rengjøre. Forbrukerne må betale nær oppmerksomhet til disse to detaljer for å unngå en kostbar feil i både tid og muligens penger i tillegg. Bestille riktig størrelse og type og alltid kjøpe et velkjent merke som har etablert en lang historie med prestasjoner.

Deler tilgjengelighet er en annen viktig sak å være opptatt av, fordi hvis du kjøper ett merke, kan det ikke være i virksomhet når du trenger en pakning eller en O-ring. Tillegg vurdere hvilke forhandlere, enten av eller på linje, bære dette merket av basseng vakuum system.

Drift


Når det er på tide å installere vakuumsystem, innser at det vil bli drevet av pumpen og filteret. Skimmer er kontaktpunktet der de blir med og skummet vac som fulgte med skimmer er selve grensesnittet elementet. Følg alltid vakuumsystemet produsentens instruksjoner når du installerer eller bruker den nye rense hjelper.

Slanger noen ganger kommer i seksjoner og må slås sammen for å gi deg den riktige lengden du trenger for å nå lengst punktet på gulvet i bassenget. Alltid ha nok slakk i slangen slik at maskinen til å operere fritt. Altfor lenge av en slange kan få vridd under prosessen og skape en kink som stopper vannstrømmen og kan skade pumpen hvis det ikke vann er å få til det mens du kjører.

Plasser vakuum seg inn i bassenget med full bemanning av slanger festet. Fyll slangene med bassengvann ved å senke dem til å fjerne alle luftlommer. Fest enden av slangen til skummet-vac og slå på pumpen med multi-port ventil i filteret posisjon. Dersom plassen bak stigen er for bred, må du kjøpe en spesialdesignet vann bag å okkupere plass, ellers din auto-vac kan sette seg fast bak stigen. Kjør auto-vac for den anbefalte tiden og være oppmerksom på noen økning i trykkmåler. Spyle filteret som du normalt ville da manuelt støvsuging. Tømme skimmer kurv hvis bladene akkumulere.